Nu kan du bruge Androidernes forum over mobilen

Du kan nu bruge vores forum på farten via din Android smartphone og tablet. 

Vores forum har det sidste halve år lidt under at der har været travlt, det beklager vi meget og det bliver ændret fremadrettet.

Derfor er det os en glæde at kunne præsentere det nye forum, der nu også som resten af AppsAndroid.dk er blevet responsivt. Det betyder at forummet tilpasser sig til størrelsen på den skærm du tilgår forummet med, hvilket igen betyder at hvis du f.eks tilgår forummet via mobilen vil forummet tilpasse sig mobilens skærm.

Det har indtil videre ikke været muligt at kunne benytte forummet fra en smartphone (det har ihvertfald været ubrueligt), men nu kan du altså også tilgå forummet via mobilen og tablet`en når du er på farten.

Sammen med det nye forum har vi fået en moderator, John Doe, og et stort velkommen til ham herfra.

Forummet vil også med tiden understøtte Tapatalk til jer der bruger det.

Du kan tjekke Androidernes forum ud her, og er du ikke registreret kan du registrere dig her. Er du bruger i forvejen kan du logge ind øverst i forummet.

Info: forummet har de sidste 2 år heddet Androidernes forum, og navnet kommer af at hovedsiden for AppsAndroid.dk (det er her du befinder dig i læsende stund) og Apps-Android bloggen hedder Androiderne.dk.

Der vil selvfølgelig osse komme en app på et tidspunkt.

Det er pt ikke muligt at logge ind, vi beklager meget og arbejder på en løsning.

Androidernes forum 2

(5) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email