Androiderne indtager Androiderne – vores statistik op til ferien

AppsAndroid-statistik

En tredjedel af vores besøgende i 2013 besøger os nu fra en enhed hvor Android er operativsystemet. 

Android bliver mere og mere en integreret i vores dagligdag, og det ses tydeligt på vores egne statistikker at flere og flere får en Android smartphone eller tablet imellem hænderne.

Du har måske endda uden at vide det et Android TV stående derhjemme i stuen, da både LG og Samsungs Smart TV kører Android.

Vi har allerede set de første ovne og kameraer med Android, og Google arbejder på at lave en serie til hjemmet baseret på Android (hårde hvidevarer).

Billedet øverst viser en opgørelse fra den 1. januar og frem til den 5. februar hvor skærmdumpet blev taget.

Som i kan se har der været 66.000 besøgende via forskellige styresystemer, og Windows er ikke overraskende i toppen. Dernæst har vi Android, som så står for en tredjedel af alle besøgende i den periode, hvilket er helt fantastisk.

Vi har lagt et stort arbejde i at gøre specielt mobilversionen mobil-venlig, og vi er derfor overgået til det der hedder en responsiv template for et halvt år siden, og at den er mobil-venlig gør selvfølgelig at man har mere lyst til at bruge den når man sidder i bussen eller toget og surfer på sin smartphone.

Herunder sidste uge (billedet er blevet opdateret så det er nyere) (visitors er unikke nye forskellige besøgende og visits er antal besøgende),  (vi har lige nu 3 domæner der er live, disse tal er kun for AppsAndroid.dk).

Androidernes

Hvis du undrer dig over overskriften er det fordi at hovedsiden bagved AppsAndroid.dk hedder Androiderne.dk, ligesom vores URL på Facebook også hedder Androiderne.

Vi vil i fremtiden have mere fokus på video, og vi har et par nye projekter igang med flere forskellige nye samarbejdspartnere, så det bliver et godt 2013.

Vi holder lukket hele næste uge, tusind tak for starten på 2013, det ville ikke have været muligt at nå så langt uden jer

Redaktionen

(12) kommentarer
 1. Mening med at have en fanside på Facebook er netop at i kan få vores nyheder når vi publicerer dem.
  Vi vil så sandelig også gerne forblive venner med dig, du kan gøre således at du ikke får vores opdateringer på din tidslinje ved at gå ind på fanside og uncheck “vis i nyheder”. Så skal du hoppe ind på fanside hver gang du vil se hvad vi har publiceret.

 2. synes bare det er lidt irriterende at i opdaterer jeres status på facebook så tit. jeg vil gerne være venner med jer på facebook men i behøver jo ikke at opdatere jeres status derinde hver gang i skriver en artikel herinde.

 3. Junker : velkommen til da.
  Der er skam en menu på mobilen. Oppe i venstre hjørne skal du trykke på den sorte firkantede ikon så kommer menuen frem.

 4. Hey der 😛
  Jeg er ny herinde men kan allerede se at konceptet er fedt. Jeg har læst et par af anmeldelser (både apps og terminaler), og jeg er en af dem der vil vende tilbage. Når det er sagt så kunne jeg (og mange andre) godt bruge en menu på mobilen.

 5. barbiegirl: Vi er klar over problemet og håber at vi i fremtiden kan tilbyde en lidt hurtigere loadtid.

  Achman: Det er med på vores todo-liste, at være bedre til at læse hinandens artikler igennem 🙂

 6. Det kører fint på mobilen her på min nyopdaterede Samsung Galaxy S 2 🙂
  Fed start på ferien (som for os først starter næste weekend) og tak for alle de gode artikler.

 7. I er også de eneste der har været med fra starten (hvis jeg husker rigtigt), og generelt gør i Sgu et godt stykke arbejde. I har ind imellem nogle trykfejl hvilket er ærgerligt, men hvis jeg skulle finde noget negativt så ville det være det. Og så er jeg enig i at det på mobilen godt kan gå lidt langsom noget gange.

 8. Jeg er helt enig Jensjens.
  Med hensyn til når jeg surfer på min smartphone på jeres hjemmeside så synes jeg at den nogle gange er lidt langsom. er det noget i kan gøre noget ved?

 9. I er klart min foretrukne kilde til Android news i DK så tak herfra for at levere godt indhold 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email