Androiderne.dk holder ferie – lidt statistik osv

Androiderne-statistik-11

Vi lukker ned til efter påsken, hermed lidt statistik til dem der har efterspurgt dette, samt ønsket om en god ferie til alle med-Androider.

Grundet en dovenskab hvis lige ikke set mage (øhh??), har vi på redaktionen besluttet at vi for en gangs skyld vil tage vores familie i hånden frem for vores smartphones.

Det betyder at vi ikke opdaterer så mange gange dagligt som vi plejer, men det er da muligt at der vil komme en enkelt eller to artikler om dagen.

Overstående billede viser en typisk 10 dages periode, og vi holder os fast på omkring 2000 besøgende om dagen (visits) hvoraf de ca. 1700 er unikke nye besøgende (visitors).

Der er nogenlunde 5000 sidevisninger om dagen.

Androidernes Facebookside  er vi nu oppe på 1590 venner, på Twitter hedder det 305 venner, Google Plus har fået 410 plusser, Youtube siger 86, og vores Android boards på Pinterest har 232 venner.

I vores Android forum er der nu 3800 registrerede brugere.

Vi siger tusind tak til alle der har bidraget, enten med hjælp eller spørgsmål i vores forum, kommenteret på artikler, eller bare kommer forbi og læser det vi skriver.

Uden jer ville der ikke være noget Androiderne.dk, AppsAndroid.dk, eller AppsAndroid bloggen….så rigtig god ferie fra os til jer. Vi ses igen tirsdag den 2. april.

(13) kommentarer
  1. Har lige købt en Optimus g så min ferie skal bruges på at lære den at kende så hvis jeg har nogle spørgsmål hvor kan jeg stille dem henne?

  2. Rigtig god ferie til jer også 🙂 og tak for nogle gode artikler. jeg er forbi dagligt og læse nyt om google mobilerne. jeg har selv en LG Optimus 2X og den er jeg glad for.

  3. Øv 🙁 synes ikke at jeg har kunne finde en anden dansk android side der udgiver så mange artikler. Så må den stå på mobilsiden indtil i er tilbage 8)

  4. Tak og i lige måde. jeg skal i sommerhus og beder til gud om at min nye Sony Xperia Z har internet deroppe ved Henne strand 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email