Android tips om Google maps

Jeg har fundet et par tips til til Google maps, som alle der har en Android mobiltelefon jo næsten er i bessiddelse af.

Android tips om Google maps:

  • Hvis du vil have den præcise lokation af hvor du står, så brug altid din indbyggede GPS samt dit mobile netværk. Når du er i Google maps, tryk øverst i højre hjørne på det runde ikon, så kommer din nøjagtige lokation..
  • Når du er i Google maps og holder fingeren et par sekunder på en gade eller vej, popper der en boble op. Tryk på boblen. Hvis der så på skærmen der kommer frem, er en orange firkant med en mand indeni, så kan du ved at trykke på den, se det pågældende sted i “street view”. Hvis firkanten er grå eller der ikke er nogen firkant, så har Googles fotovogn ikke været, og “street view” kan ikke bruges på det pågældende sted.
  • Når du er i “street view”, tryk “menu”, og “compass”, og du kan ved at kigge ind i skærmen på din Android mobiltelefon blive guidet i den rigtige retning ved hjælp af pile.
  • Hvis du vil findes af dine venner, så tryk “menu” og “tildmeld lattitude”. Så kan du finde de venner du har der er tilmeldt Lattitude, og de kan finde dig.
  • Hvis du gør på Android market og henter “Mapdroyd”, har du et fuldt brugbart kort der kan gemmes på micro SD kortet, og som du kan bruge uden internetforbindelse. Jeg har hentet Danmarks kortet(der er hele Europa også, USA osv), og du kan se hvor busserene holder, hvor der ligger en Fakta butik eller en tankstation. Husk at hente “shorelines”kysterne for at gøre det mere præcis. Tag og brug Wifi, da det fylder lidt meget hvis du ikke har en ordentlig data ordning.
  • Er du motionist så er dette her lige noget for dig.”Emondo” hedder programmet, og som motions-løber eller lign. kan du kortlægge dine ruter via Google maps. Du kan også se hvor hurtigt du løber.
  • Når du er i Google maps så tryk øverst på de tre små firkanter der ligger oven på hinanden. Så får du mulighed for at se traffikoplysninger på vej til arbejde eller om du vil se Google maps i f.eks terræn nivea. Hvis du trykker på “flere lag” og derefter “traffiklinjer” kan du se hvor busserne holder i nærheden af dig.
  • Hvis din Android mobiltelefon understøtter stemmesøgning kan du f.eks side:”get me to…….” og den navigerer dig derhen. Du er nødt til at tale engelsk.

Afhængig af hvilken version af Google maps du har på din mobiltelefon, er det ikke sikkert at det lige passer 100%.

 

Skriv kommentar
account_circle
email