Få Android Jelly Bean på dit HDTV med Archos TV-connect

Archos-TV-connect-Android

Archos vil i næste uge ved årets CES-messe fremvise deres Archos TV-connect der gør det muligt at få Android 4,1 Jelly Bean på dit HDTV.

CES står for døren, og Archos har netop offentliggjort deres seneste produkt, nemlig Archos TV-connect.

Archos skriver på Facebook, at boksen vil give en fuld Android oplevelse, samt multitouch på præcis samme måde som vi kender det fra vores smartphones og tablets.

Boksen kører Android 4,1 Jelly Bean, har 1 GB RAM og en 1,5 multicore processor. Der er 8 GB intern hukommelse, og mulighed for SD-kort op til 32 GB.

Prisen vil være omkring 129 Euro/129 Dollars.

På CES forventes b.la også nye smarte hårde hvidevarer fra LG og en ny Android smartphone fra HTC. Archos vil udover deres TV-connect også præsentere deres nye Gamepad og andre tablets.

Du kan læse mere om Archos TV-connect her.

(2) kommentarer
  1. Tak for tippet, mener at vi har skrevet ihvertfald om Oyua, og der vil helt sikkert komme mere i fremtiden. Oyua glæder jeg mig helt vildt til. Nvidia har lige lanceret en Android i dag på ces (for- ces må vi hellere kalde det).

  2. Nu kan jeg ikke selv se fordelene ved helt almindelig Android til fjernsynet. Men hvad med at promote enten Oyua (http://www.ouya.tv/) eller Game Stick (http://www.gamestick.tv/), som begge er konsoller baseret på Android, og derfor har et interface baseret på et TV og ikke en lille touchskærm. Og, da de kører Android også har (eller kan få) de fleste af de muligheder jeg kan se nytte af at få på dit fjernsyn.

Skriv kommentar
account_circle
email