Android indtager “True Blood”

For en gangs skyld har karaktererne i en af de store amerikanske succes-serier ikke en smartphone med iOS, men med Android. 

Hvis du sidder foran flimmeren eller din tablet og ser film eller serier, kan du i rigtig mange tilfælde se at der bliver brugt Apple-produkter af personerne i hovedrollerne. Det er især æble-mærket bag på MAC der bliver brugt til at zoome ind på, og du kan være ganske sikker på at det er med fuld overlæg og at det har kostet Apple kassen.

Et godt eksempel er i en af Netflix`s egne produktioner , “House of Cards” hvor Frank Underwood (Kevin Spacey) på et tidspunkt sidder ved sit skrivebord hvorpå der ligger både iPad, iPad Mini, iPhone og en MAC.

At det er en Android-smartphone der bliver brugt hører ihvertfald til sjældenhederne, og det er tydeligt at der her i 3. afsnit af “True Blood” sæson 6, er Android der reklameres for, og ikke en bestemt mobil. 

På et tidspunkt vender en vampyrerne sig om og i vi har som tilskuere udsigt til androiden i hele 2 sekunder imens han holder mobilen (som ser ud til at være en HTC fra Sprint) i hånden.

Ihvertfald er det godt at se at Google smider nogle kroner i reklamer (kroner som de jo har tjent på reklamer via f.eks deres søgemaskine. Reklamen som i ser midt i den her artikel lige under introbilledet er også Google`s), og vi kommer helt sikkert i fremtiden til at se mere til vores lille grønne ven i store produktioner.

Screenshottet er fra serien “True Blood” som jeg ser via HBO, en filmstreamingtjeneste der virker på mange forskellige produkter.

(10) kommentarer
 1. Det minder mig om “gamle dage”, hvor skurkene ofte brugte Windows, og “heltene” altid var på Mac.

  1. Jeg tror det er fordi at film og serier på Netflix (mange af dem) er i fuld HD og på hbo er de “kun” i qhd, altså 720p, for på min Xperia z bliver skærmen fyldt helt ud på nye serier fra Netflix men ikk på hbo men jeg er ikke sikker 🙂

 2. Har du børn er Netflix det bedste sammen med viaplay og Tv2 play. Hbo er ikke egnet til familie med rollinger 🙂

  1. HBO er hurtigere til at have nye episoder, men Netflix giver klart mere for pengene og oplevelsen på Netflix overskygger langt den du finder på HBO på smartphones og tablets. Feks kan du på Netflix nemt hoppe ind i en serie du sidst har set for 14 dage siden, det kan du ikke på HBO.
   men det er bare minmening og du skal selv prøve dem begge, jeg tror nok at du kan få Netflix en måned gratis %: %:

   1. nu vil jeg prøve netflix så 🙂 det er den mine venner har og de siger også at der er nogle gode serier i den.

  2. Netflix har også bedre billedkvalitet end HBO. Jeg ved ikke hvad der foregår p HBO, de bruger lidt mere båndbredde end Netflix, men billedet er markant dårligere, specielt i action sekvenser.

Skriv kommentar
account_circle
email