Android Enhedsadministrator app`en bliver nu mere sikker

thumb Android enhedsadministrator app

En ny opdatering til Android Enhedsadministrator app`en giver os mulighed for at bestemme om der skal indtastes et kodeord før app`en kan tilgåes.

Android Enhedsadministrator blev lanceret for 5 måneder siden i browserversionen, og midt i december 2013 var Google så klar med Android Enhedsadministrator app`en.

Via app`en er det muligt at administrere, lokalisere, og slette dine mobiler, men indtil videre har alle der har haft din smartphone i hånden haft frit lejde til app`en, og især mindre børn kan i den forbindelse være “direkte farlige”.

 – Guide til Android Enhedsadministrator 

Det har Google rådet bod på nu og med den nye opdatering er der en ny startskærm der møder dig og giver dig mulighed for at bestemme hvilken konto du vil logges ind med, samt om der skal bruges kodeord når du åbner enhedsadministratoren.

Du kan hente eller opdatere app`en gratis via Google Playstore.

Her under er det Kim Munch der viser hvordan man kan slette en enhed.

(9) kommentarer
 1. Jeg synes Google´s Enheds administrator er alt for primitiv. Der er kun 3 muligheder, Ring / Lås / Ryd. Her i familien bruger vi i stedet Cerberus anti tyveri. Der er valg mellem Kort / satelitkort, Sporing, Hent enheds oplysninger, Placerings historik, Lås med kode, Lås op, Start alarm med besked, Vis besked, Hent opkalds oversigt, Sms oversigt, Ring til tlf,Send sms, Optag lyd, Tag billed, Optag video, Tag skærmbilled, Start & stop nødtilstand, Gem & vis fra progran oversigt, Gendan fabriks indstillinger, Formater SDkort, Genstart enhed. Så her er mulighed for at optage lyd og billed af eventuelt tyv, også ved skift af SIM kort. Dette brugbare & avancerede program koster en gang for alle 22kr og kan bruges på op til 5 enheder i familien. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lsdroid.cerberus

  1. Helt enig. Vi bruger norton på alle vores produkter og især på mobilen er det fedt at der er en masse muligheder med SMS kommandoer og så bruger norton (i forhold til andre sikkerhed produkter til smartphone) IMEI nummer og det betyder at selvom de skifter sim kort så kan jeg stadig tage et billede af dem og spore den. Den bliver låst hvis der kommer nyt sim kort i.

    1. Ja, Cerberus registrerer nemlig også IMEI nummeret, og registrerer & kan kontakte mobil, selv om der sættes andet SIM kort i 🙂

 2. Hvad er egentlig meningen med enhedsadministatoren på en mobil? Hvis mobilen bliver væk eller bliver stjålet, kan man jo ikke bruge den app, der ligger på mobilen. Så skal man jo have flere mobiler førend det bliver anvendeligt.

  Det er jo ikke nødvendigt at have app´en installeret for at finde sin mobil via computeren.

  Det virker som en overflødig app for de fleste, eller er der noget jeg har misforstået?

  1. Både og for det kan jo ikke lade sig gøre at afinstallere den når du først har sat den som administrator uden kode tror jeg.

 3. alt er gratis. Det er osse gratis at bruge android som platform på mobiler og så videre så det er bar gue 8)

 4. det er li hva jeg har ledet efter og så er den gratis jamen kan man ønske sig mere da 🙂 det er dejlig med alle de gratis ting der er til det her andriod.

Skriv kommentar
account_circle
email