Android begynder guide 2. del.

Hvordan linker jeg kontakter fra telefonen sammen med kontakter på Facebook

Når du synkroniserer dine kontakter kan din Android mobiltelefon kun finde ud af at linke dem sammen hvis de har samme navn.Der er dog en anden mulighed, jeg ved virker på HTC og:

 • Gå ind i alle personer.
 • Tryk på den person du vil synkronisere med din Facebook eller Twitter.
 • Tryk i højre hjørne på link.
 • Tryk på Twitter eller Facebook eller Google osv.
 • Find personen og tryk på ham/hende.
(30) kommentarer
 1. Jeg har en Xperia e4g. Alle de apps jeg har på mit ad kort, har fået fjernet deres genveje (spørg mig ikke hvordan). Når jeg trykker på skærmen og finder apps ved siden af widgets (eller hvad de nu hedder) kan jeg ligge dem ud på skrivebordet igen. Men hvis jeg slukker telefonen eller genstarter den, forsvinder alle genvejene igen.
  What to do?
  På forhånd tak

 2. Hej…
  Efter at have lavet min samsung galaxy s4 mini til fabrikstilstand, kan min tlf ikke finde mit sd kort som sidder i.

  Hvad kan dette skyldes?
  Mvh Nitti.

 3. Jeg kan bekræfte, at appen er fin, hvis man har en telefon, hvorfra app kan flyttes fra telefonen hukommelse til SD kortet, men fx den nye Samsaung Galaxy S III, der er født med et SD kort på p. t. 16 GB, der kan man indsætte et externt SD kort på op til 64 GB, men man kan ikke flytte apps fra SD kortet til extSd kortet, hvilket er et ret stort problem,da den software, telefonen er født med, og de apps man selv installerer, hurtigt æder af SD kortets hukommelse.

 4. Heldigvis er du her nu 🙂 velkommen er vel på sin plads at sige så…ja, det skal være en ny mappe..godt du fandt ud af det.

 5. Hej super god side foresten synd jeg ikke faldt over den tidligere.
  Jeg kan godt lægge både genvej og mappe ud på skærmen så trykker jeg på genvejen og trækker den til mappen mappen vil bare ikke modtage. Nu har jeg lige prøvet igen OG nu kan jeg godt hvis jeg bruger en “ny mappe” og ikke en af de fordefinerede f.eks favorit der kan jeg ikke. Problemet løst tak for responsen 🙂

 6. [quote name=”[email protected]”]Jeg har en HTC Desire S men jeg kan ikke oprette genveje i en mappe som nævnt i eksempel med hurtigopkald[/quote]
  Hvad gør du? Kan du godt få mappen ud på skærmen? så er det bare at smide en GENVEJ (ikke en app) ud på skrivebordet og derefter over i mappen…lad mig høre hvordan det går…

 7. Jeg har en HTC Desire S men jeg kan ikke oprette genveje i en mappe som nævnt i eksempel med hurtigopkald

 8. i guiden står der…
  Tryk på menu.
  Tryk på indstillinger.
  Tryk på konti og synkronisering.
  Tryk på tilføj konto.
  Tryk på den konto du vil tilføje og følg skærmanvisningerne.

  er dette på telefonen der skal trykkes på menu, eller på denne side?

 9. Dine kontakter har du jo synkroniseret med di n Google konto, så dem har du på din Gmail, ellers gå til alle personer og tryk menu – export/import – og nu kan du tage backup af dine kontakter til dit SD kort. Dit SIM kort bliver heller ikke sletet, kun alt det du har på telefonen.

 10. og også min kalender ?
  jeg kan nemlig ikke slette den gamle konti, så siger den nemlig at jeg skal slette tilbage til fabriksinstillinger .. 🙂

 11. Hvis jeg går tilbage til fabriksinstillinger, vil mine kontakter og beskeder så blive slettet ? også mine gemte beskeder?

 12. Hvad med at nulstille den tilbage til fabriksindstillinger?
  Det tager ikke lang tid, og så har du en “ny” telefon? Tryk menu – indstillinger – SD kort og internt lager – nulstil til fabriksindstillinger. Dit SD kort bliver ikke slettet.

  Hvis ikke du vil det kan du gå ind under menu – indstillinger – kontier – og så slette den pågældende konto.

 13. Jeg har et problem med min htc legend.
  Jeg har overtaget telefonen fra en anden, og derfor når jeg vil på android market vil den ikke logge på andre end den konti den der havde telefonen før mig havde. Jeg har oprettet googlcheckout og tilføjet ny/min egen konti på telefonen, og også “stoppet synkroniseringen af den gamle”, men den vil stadig kun forsøge at logge ind på den gamle, hvad kan jeg gøre ?

 14. Nogen gange så overser jeg sikkert nogle småting som jeg tager for givet, men som ikke er for givet for en begynder. Har du synkroniseret dine kontakter med dim Gmail? Du kan ikke tilføje billeder til SIM kontakter.

  Gå ind i alle personer – menu – import/export – importer fra SIM – til telefon………….

  Gå ind i alle kontakter igen. tryk – menu – vis – sæt hak ved telefon og ikke andet…..prøv så at se om det ikke virker nu.

 15. Jeg kan ikke trykke på ikonet – altså når jeg skal sætte billede på en kontakt person 🙁 hvad gør jeg?

 16. Hehe. Der er flere brugere der har efterspurgt en ordbog, så den kommer i nærmeste fremtid. Du har synkroniseret dine kontakter…gør du præcis hvad der står i guiden? Prøv nu at gå ind på et kontaktkort og se om den er oppe i hjørnet. Det er en firkant oppe i højre hjørne og neden under står der Google eller telefon. Du skal ikke trykke på redigere inden du finder den. Jeg sidder også med en HTC mobil med samme brugerflade (HTC Sense).

 17. Linket ligner et reb der er flettet på Wildfire. Har du syncet dine kontoer sådan at der er noget at linke til? Og logget dig ind på FB ?

  1. Ih altså nogle fine ord 😳 Aner s’gu ærlig talt ikke hvordan man gør… Men troede egentlig at den havde hentet numre fra FB, for kan se folks billeder osv – selvom jeg ikke har lagt dem ind…

 18. Jeg kan ikke finde “link” i “højre hjørne” – nogen idé om hvad der går galt? :$

  (HTC Wildfire)

Skriv kommentar
account_circle
email