Android 4.2.1 på vej til Nexus 4, Nexus 10, Nexus 7 og Galaxy Nexus

Android-4-2-til-Galaxy-nexu copy

Udrulningen af Android 4.2.1 Jelly Bean + er påbegyndt til de nyeste Nexus enheder. 

Der er tale om en mindre opdatering der retter fejlen med at december måned mangler, og nogle Bluetooth fejl.

Som sædvanlig kan der gå noget tid før alle har den. Du kan selv søge efter opdateringen manuelt ved at gå ind i dine indstillinger og under om enheden og software opdateringer.

Opdateringen fylder kun 1,1 MB, dog skal du være opmærksom på hvor meget data du har hvis du vælger at hente den via mobilnetværket.

Der er tale om en opdatering til Galaxy Nexus, Nexus 7, LG nexus 4, og Nexus 10.

Update fra Høy: “Klintø skriver til mig at han ved at rydde dataene (på nogle enheder hedder det “nulstil”) i Google Framework kunne opdatere sin Nexus 7 her til morgen”.

(5) kommentarer
  1. Jeg råder altid til at opdatere. I nogle tilfælde er det dog sådan at en opdatering bringer dårligt. Hvis problemet er i software, så er der så mange der har det samme problem at der i de fleste tilfælde hurtigt kommer en opdatering der fixer det.
    Hvis problemet er “uforklarligt”, som feks da Samsung smed ICS ud til SGS2 hvor rigtig mange inkl mig selv, fik en næsten ubrugelig mobil, men der var lige så mange der ikke havde de problemer, så vil en nulstilling i mange tilfælde hjælpe…

  2. Jeg har købt en Nexus 7 og læste om problemet med Jelly Bean. Jeg har ikke ville opdatere den, fordi den enten flimmerede, genstartede flere gange om dagen eller ikke slukke.

    Kan jeg installere 4.2 og så opdatere til 4.2.1 i dag uden problemer?

  3. Da der sidste gang her på dem her side blev skrevet at der var en update til Nexus 7 tror jeg faktisk at dit navn også blev nævnt. Og der gjorde jeg det vel 20 gange før det lykkedes at opdatere 🙂

  4. KUN 6 gange 🙂

    Da jeg prøvede i aftes, prøvede jeg også en hel del gange uden held… Men her til morgen, kun en enkelt gang 8)

Skriv kommentar
account_circle
email