Hvordan kan jeg få amerikansk Netflix i Danmark (PC)

thumb amerikansk netflix Android

Via en lovlig og simpel metode kan du se amerikansk Netflix på din PC. 

Følger du de par trin herunder kan du i løbet af 5 minutter se amerikansk Netflix på din PC via tjenesten Hola. Hola findes også til Windows, Mac, og Android, men indtil jeg har lidt mere tid til at lege med det må vi nøjes med at få en guide i hvordan vi bruger det amerikanske Netflix på vores PC (opdateret: tjek linket herunder).

 – Se amerikansk Netflix på Android i Danmark

Bruger du ikke Google Chrome på din PC kan vi på det kraftigste anbefale at du henter den her, da Chrome er synkroniseret med Chrome-browseren på din Android smartphone og tablet.

Guide til amerikansk Netflix:

 • Tryk her
 • Bruger du Google Chrome som browser, tryk da på den store grønne knap i midten af skærmen, og ellers kig i højre side og tryk på Internet Explorer.
 • Du kan enten vælge at downloade eller tilføje (det nemmeste er ved Chrome blot at tryk tilføj)
 • Nu har du et ekstra ikon i din værktøjslinje, det er Hola.
 • Tryk på ikonet (se billedet herunder) og aktivèr det og vælg det amerikanske flag
 • Gå nu til netflix og se amerikanske film og serier der ikke er tilgængelige i Danmark

hola netflix copy

Idè fra Ekstra Bladet 

(38) kommentarer
 1. Har en Sony Xperia Z1, hvor Hola virker upåklageligt, så tænkte jeg at jeg skulle prøve at installere appen på min android/smart-stick, som jeg bruger til at streame Netflix til det ene tv, for ville jo være kanon hvis man kunne se US, CAN, UK versionerne, men ak, på androidstick’en der ellers kører android på over 4.0 der går Hola helt i koma.
  Applikationen “fryser” og så lukker den ned af sig selv…man kan finde listen med lande, og hvilke applikationer der findes på androidstick’en, ligesom den gør på mobiltelefonen, men hver gang man forsøger at aktivere unblocker så går appen død.
  Den smart/androidstick jeg har, er den nueste som GoAllTv fremstiller.
  Er der mon nogen der har erfaring med den?

  1. Hej har samme problem med med goalltv stik, virker på hola virker på mobil, men ikke tv stikken, fandt du en løsning?.

 2. jeg er kommet til siden og skal logge ind på den amerikanske netflix problemet er bare at den beder mig om en “zipcode” og den bliver ved med at sige at jeg skal skrive en rigtig zipcode (har både prøvet med der jeg bor og en zipcode i usa. hva gør jeg?

  1. jamen du har en dansk konto ikke? hvis du har en dansk konto og logger ind på den amerikanske netlix er der ingen problemer her ved mig. den der zipcode er det ikke kun når du skal til at oprette en ny bruger? det skal du ikke gøre via den amerikanske men bare via den danske..

 3. Jeg kan simpelthen ikke få det til at virke. Jeg kan hvis jeg er i for eksempel Grækenland men når jeg er i Danmark vil den ikke virke.

 4. Når jeg prøver at bruge Hola, står der hver gang: “der kunne ikke oprettes forbindelse til proxyserveren” hvad er det for noget?

 5. Har forsøgt at afinstallere og geninstallere. Ingen ændring.
  Dog har jeg nu opdaget at:
  Når jeg har amerikansk flag aktiveret, kan jeg ikke vælge danske undertekster, – hvilket jo tyder på jeg er på via USA, men arkivet er stadig det danske (ingen Damages, kun to seasons of Pretty Little Liars, mm). What to do?

  1. Du skal lukke Netflix når du skifter. Hvis du ser det danske og vil skifte over til USA skal du først lukke Netflix ned så den starter forfra igen, åben multitasking og slide den væk og så åben den igen så virker det (det gør det her ihvertfald).

 6. jeg har nu prøvet i flere timer(!) Har crome, har installeret hola. Jeg har amerikansk flag i hjørnet – og jeg kan stadig ikke finde de amerikanske serier mm (har tjekket med ven, at han kan se serier jeg ikke kan fx Damages) Hver anden gang (ca) når jeg logger på NF siger en blank side: advarsel der er noget galt her og ber mig prøve igen. Also – hvis jeg derefter vælger NF ‘din konto’ listes hele sitet op i menupunkter uden grafik og billeder… Nogen der har prøvet noget lignende? Og løst det? 😉
  Eller har en ide om hvad det kunne tyde på?

  1. Det virkede for mig at slette Hola, og så downloade det igen, så kunne jeg igen se netflix via. USA, Canada osv..
   Det med fejlen kender jeg vidst ikke til, men jeg har prøvet det hvor siden bliver listet uden grafik og billeder, der skal jeg dog bare gå ind på netflix igen så er der ingen problemer 🙂

 7. Hvordan kan det være at Hola ikke virker for mig længere? Har haft det i et års tid nu, og det har altid virket lige indtil fornyligt.. Kan sagtens skifte over til et andet land, men det ændrer ikke på udvalget eller sproget? 🙂

   1. Ja, det virker stadig ikke for mig 🙁
    Overvejede om det måske virkede at slette app’en, og så downloade den igen, men har endnu ikke prøvet 😛

 8. Jeg bruger Hola både på smartphone (lg nexus 4) samt tablet (Samsung tab) det virker fint, dog kan jeg ikke forstå hvorfor jeg kan få enten eller, altså enten danske film/serie udvalg eller amerikansk. Ved andre har jeg set de både har udvalget fra amerikansk samt dansk.. Jeg har fået lavet min dns om på min xbox og der har jeg samme problem.. Nogen der kan komme med et råd til hvordan jeg får samme udvalg?

 9. Jeg har lige downloadet det idag, og jeg kan godt komme ind på netflix siden, men kunne ikke se nogle film?

 10. Jeg kan ikke få det til at virke?? den siger der er noget galt med mit betalingskort – men det fejler bestemt ingenting! 🙁

  1. Jeg kan godt lige se om det stadig virker her. Det kan være at de har lavet det om så det ikke virker længere 🙁

  1. Aner det ikke og Høy har åbenbart ikke set dit spørgsmål. Jeg har en dansk konto og det fungerer fint.

 11. Men der er danske undertekster på alle de film og serier du kan se i den danske Netflix og der er alligevel meget indhold 🙂

  1. Nej du kan kun få danske undertekster på når du er i Danmark og hvis du snyder den tror Netflix at du befinder dig uden for Danmark.

Skriv kommentar
account_circle
email