Ny dansk søgemaskine-app til brugte biler

AutoUncle er klar med en helt ny gratis Android app til smartphones og tablets, der gør det muligt at søge efter brugte biler via mange kriterier. 

Den trofaste læser synes måske at navnet lyder bekendt, det er fordi at AutoUncle app`en første gang gjorde sit indtog på den danske scene i 2011, men nu er de så klar med en helt ny app der intet har at gøre med den gamle (forståes således at dette ikke er en opdatering til den gamle AutoUncle, men en helt ny app).

Google-Play-Download-ikon-A

 

Der er rigtig mange søgekriterier at vælge imellem, og leder du efter en brugt bil, så burde du kunne finde den via AutoUncle.

Når du har fundet en bil du godt kunne overveje at købe kan du direkte fra app`en hoppe til salg (det kan være DBA eller Bilbasen.dk osv).

AutoUncle er afprøvet (ikke testet) på SGS4 og Sony Xperia Z, og der er lidt problemer med teksten (udvikleren er blevet notificeret om det), men det er muligt at det bare er her ved mig.

Vender du din smartphone på langs bliver billederne forstørret hvilket er en fin lille detalje, dette kan dog godt drille lidt på tablets (Galaxy Tab 7,7 og Nexus 7).

App`en fungerer ellers også glimrende på tablets, og leder du efter en brugt bil skulle du tage og give AutoUncle en chance for at finde den til dig.

Opdateret: fejlen er nu rettet via en opdatering

Du kan finde flere nye danske apps og spil til Android her, og husk at følge os på Facebook for at få dugfriske nyheder hver dag.

Autouncle-kriterier

(10) kommentarer
  1. Kan godt fungerer på min Samsung Galaxy Note8 også når jeg vender den vandret men den skærer noget af biledet af bilen af for oven. Den gør det også på Note2 men der skærer den af for neden

  2. Undskyld hvis spørgsmål er dumt men jeg har jo autouncle installeret på min smartphone 😛 hvad skal jeg så med den?

    1. Prøv at åbne den autouncle du har installeret og se hvad der sker 😉 du bliver nemlig henvist til den nye 8)

Skriv kommentar
account_circle
email