Sony Xperia Z5 Premium unboxing – så lækker er verdens første 4K smartphone

Xperia Z5 Premium er den største smartphone i Sony’s nye Z5 serie, der også består af Sony Xperia Z5 Compact og Sony Xperia Z5.

Specsmæssigt er seriens smartphones ens og det der adskiller dem er skærmens størrelse, opløsningen på denne, samt batteriets størrelse.

Sony Xperia Z5 Premium byder på flere nyheder i forhold til forrige modeller, og ligesom de andre medlemmer af Z5 familien, har Xperia Z5 Premium et opdateret design og integreret fingeraftryks-scanner placeret inde bag ved tænd/sluk knappen.

Kameraet er også blevet opdateret og det 20.7 MP kamera som Sony har benyttet de sidste halvandet år, er blevet skiftet ud med et helt nyudviklet 23 MP kamera med hybrid autofokus der ifølge Sony er verdens hurtigste.

Kameraet er iøvrigt det bedste jeg til dato har testet i en smartphone.

Verdens første 4K smartphone

Sony Xperia Z5 Premium har en 5.5″ UHD skærm med en opløsning på 3840 x 2160 pixels når du skal nyde film eller vise feriebillederne frem, og det betyder at du kan nyde de 4K videoer du optager via kameraet i Xperia Z5 Premium i den fulde opløsning.

Netflix (jeg har haft kontakt til Netflix Danmark og de kunne ikke give mig en tidsramme på hvornår dette ville komme) og Youtube understøtter videovisning i skrivende stund ikke 4K på mobile enheder, men Sony har brugt deres BRAVIA telnologi fra deres TV, således at en fuld HD video bliver opskaleret til UHD.

Videoen er med engelsk tale (grundet at en stor del af vores engelsktalende følgere på vores Youtube-kanal har efterspurgt dette), men du kan her se hvordan Sony Xperia Z5 Premium gengiver video i forhold til Sony Xperia Z5.

Det samme med de preinstallerede applikationer som Sony´s Album og Movie og billedet er super godt, og med muligheden for virtuel surround sound, så har du en smartphone der er perfekt til underholdning.

Vi vil komme nærmere ind på alt dette i vores anmeldelse.

Herunder kan du i videoen se hvordan designet ser ud på den nye smartphone (vores nuværende video-udstyr egner sig ikke til at optage skærme på smartphones på tæt hold, så indtil vi får opgraderet dette håber jeg at i kan leve med det).

Du kan tjekke den danske unboxing af Xperia Z5 Premium på Youtube, eller blive her på siden og se den herunder. Der er også en engelsk unboxing på vej.

Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier og de bedste tips og tricks direkte på din væg – TRYK HER

(3) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email