Samsung Galaxy S4 eksploderer og brænder lejlighed ned

Atter en Samsung Galaxy smartphone er eksploderet, denne gang slap ejeren dog uskadt fra eksplosionen men mistede sin lejlighed. 

Det er efterhånden ikke et helt lille antal af Samsung-produkter der er eksploderet, så sent som i sidste uge rapporterede vi om en 18 pige der fik voldsomme brandsår efter at hendes Galaxy S3 var eksploderet i bukselommen på hende.

 – Samsung: eksploderende SGS3 er ikke vores skyld

Ifølge SamMobile sad MR. Du og spillede på sin Galaxy S4 da den røg i luften. I panik kastede han den ned i sofaen der derefter satte i brand og billederne herunder viser hvordan legligheden kom til at se ud.

Galaxy-S4-i-brand

Galaxy-S4-i-brand-2I førnævnte tilfælde med SGS3`eren vurderede Samsung og eksperter, at grunden til at produktet eksploderede var, at der var blevet brugt et uoriginalt batteri.

 – Samsung Galaxy S4 test 

MR. Du i historien her, hævder (ganske som den unge pige i forrige historie) at batteriet ikke var blevet skiftet efter køb og altså var originalt, samt at han altid brugte en legit oplader.

Som før nævnt har der været kke så få tilfælde af Samsung smartphones, men mom ikke at undersøgelsen af den eksploderende Galaxy S4 viser at batteriet ikke var originalt? Et enkelt tilfælde kan jeg måske ledes til at tro på at det kan lade sig gøre, men jeg tror ikke på at Samsung, efter så mange tilfælde, ville beholde deres produkter i handelen hvis de havde mistanke om at det ville skade os… 

(17) kommentarer
  1. Min kæreste og jeg har lige købt 2 nye galaxy s4+ til en værdi af 9500 sidste dag kom min kæreste hjem fra arbejde med et kæmpe brænd sår på låret og bylder rimelig slemt galaxyen havde bare lagt i lommen uden at være blevet brugt og den var så brandvarm den var gået lige igennem bukselommen og ind på låret synes ikke det er fair for sådan en ny mobil er bange for at have samsung til at ligge alene i huset vis der skulle opstå brand det kan da umuligt være rimeligt jeg skulle nok havet holdt os til apple ):

  2. Ja så kan vi slutte os til flokken af mennesker der oplever en brændt mobil grundet oplader. Til skeptikerbe så er mobilen 4 måneder med orginalt batteri og kun opladet med orginal oplader. Så turen går ind til forhandler imorgen for at høre om vores muligheder. For synes ikke det er sjovt at tænke på at det skete i børneværelset og hvor galt det faktisk kunne være gået. Oplader er nedsmeltet ind i galaxy 4s og originalt cover er smeltet omkring læder input.

    1. Du har vel ikke et billede af det? Så send den til redaktionen for det er klart noget der skal fokus på.

  3. Jeg har altid brugt uoriginale batterier i mine Galaxy er og der har sgu aldrig været noget at komme efter 8)

    1. Har også brugt uoriginale batterier, i alle mine (til dato) 3 styk galaxy’er, uden andre problemer, end at de ikke alle levede op til de specifikationer de blev solgt på.

      1. helt enig. de batterier jeg har brugt har heller aldrig kunne præstere det som der stod at de burde 🙁

        1. Jeg har ikke været helt så uheldig 🙂
          Tror kun jeg har haft problemer, med en 3 stykker ud af alle dem jeg har købt, men det er naturligvis lige surt hver gang det sker.
          Samsungs ekstrastore batterier til S2 og S3eren, har ikke kostet mere, end at jeg til sidst købte dem, og har været godt tilfreds med dem.

          1. Jeg har egentlig også været tilfreds fordi de har altid givet længere batteritid end det originale batteri. Jeg har bare ikke oplevet at de gav det de burde, men jeg tror også at det er yderst sjældent at de originale gør det 🙂 du ved at der altid står hvor længe en smartphone kan holde batteri men så skal der godt nok spares på synkroniseret osv. Anyway så bliver jeg ved med at købe uoriginale batterier også selvom de ikke helt lever op til det beskrevne 🙂

  4. Jeg er helt med på at en producent der sælger 30 gange mere end en anden producent har 30 gange større risiko for eksempelvis eksplosioner. Men når det så sker flere gange (vi er oppe på en 5 stykker nu hvis jeg husker rigtigt) og det kun er den samme producent så burde der være noget galt. Der er ikke nogen der nævner noget om at batterierne (de uoriginale) er fra samme producent og det er da ret væsentligt i sådan en situation 😛

    1. jamen er det ulovligt at udskifte batteriet eller hvorfor er der så meget fokus på det? Undskyld hvis jeg spørger dumt 😛

      1. Nej, det er ikke ulovligt at anvende uoriginale batterier, men hvis der ikke kun er blevet brugt originale batterier, så har producenten af telefonen/tableten, mp3-afspilleren osv osv jo noget at skyde skylden på per automatik, da det uoriginale batteri som en del køber, er det billigste af de billigste.
        Og så er uoriginale batterier også en meget nem syndebuk at have.

  5. Man kan jo bare lade være med at bruge uoriginale batterier 😛 så er problemet jo løst.

  6. @sammi det kan du have ret i men efter som de sælger mange flere tlf. så er der også støre chance for at det sker

    1. Og det kan du egentlig også godt have ret i 8) men trods det er det stadig underligt at vi kun har hørt om Samsung produkter.

  7. Det er ikke godt for omtalen. Der er jo ingen af de andre producenter der har eksploderende mobiler uanset hvad batteri de bruger 😛

Skriv kommentar
account_circle
email