Park`n`go finder din bil og sørger for at du ikke får parkeringsbøder

Parkngo-ny-dansk-Android-ap

Ny gratis dansk-udviklet app guider dig hen til bilen i tide når du parkerer via din smartphones GPS. 

Nu kan du blive mindet om hvornår du skal være tilbage ved bilen når du parkerer et sted med tidsbegrænsning, og du kan sågar blive guidet derhen, samt få at vide hvor lang tid det vil tage dig at gå distancen. 

Den virker således, at du stiger ud af bilen og aktiverer app´en til den tid du må holde der. Via mobilens GPS bliver din placering nu husket, og så får du en reminder når tiden er ved at rinde ud, og du kan se hvor lang det cirka vil tage at gå hen til bilen.

App´en park`n`go er blevet til i forbindelse med udviklingen af en digital p-skive.

Du kan hente Park`n`go via Google Play.

Kilde: pressemeddelse 

(26) kommentarer
  1. På min gamle samsung s60 der virket den fint. Men på min nye samsung a50. Der virker den ikke. Den app stopper hele tiden . Det sidste kort der kommer frem. Når man har startet sin pakering. Er kort kommer ikke frem på den nye mobil. App’en stopper bare

  2. jeg har downloadet denne app på min HTC DEZIRE Z og jeg synesden fungerer ad h til, kan ikke nulstille den og selv om jeg lukker appen kommer der en vibrator alarm. Jeg mener at demå tilbage til bordet og lave den om så den virker efter hensigten.

  3. Mange tak for jeres svar, 🙂 jeg må jo prøve at kigge i indstillingerne igen, og ellers vente på en update. 😉

  4. Jeg ved at app’en fungerer på en HTC one X, men jeg har fået at vide der kan være problemer på andre androids. Jeg ved også at der formentlig kommer en update snart der skulle virke på alle. Men hvornår præcist, vides ikke.

  5. Til Mdhn. vi følger snilt med, for man får en mail om et nyt indlæg, så andre end mig skal nok læse det. Det med lyden ved jeg ikke noget om, men mund ikke du skal ind i indstillinger.

  6. Jeg har lige fået p-skiven i gave, og har hentet App’en, jeg synes den virker fint, 🙂 men er det rigtigt at der ikke er lyd på alarmen men kun vibrator? Jeg har en Samsung s2. 8) Ved godt tråden ikke er helt ny, 😳 men håber nogen alligevel ser det og kan svare 🙂

  7. jeps, det er også den eneste måde jeg har kunne finde, det virker bare ikke 🙂 ..hverken på de mobiler jeg har liggende eller tablet..tak for info…

  8. Jeg troede virkelig at du læste alle mine artikler, og det flere gange 🙂 intet at undskylde over, tror faktisk heller ikke at jeg selv læser hvert et ord når jeg læser nyheder.. Så må jeg jo bare sørge for at de artikler der kommer fra min hånd ikke er så kedelige 🙂

  9. Buch, det har jeg faktisk nævnt i artiklen, altså at den logger din placering, men jeg vil tage til mig at jeg måske skulle være lidt mere tydelig i teksten.

    Du kan prøve “find my car”, den er der mange der bruger.

    Tmnor. Tak for input, hvad med afslutning? Og hvis du fint kan afslutte, hvilken mobil og version af Android kører du?

  10. Tak for hjælpen og flot information.
    Har været på Google play og der finders et hav af dem så nu leder jeg efter een der er nemmere at håndterer.

  11. Du aktiverer App’en når du er ved bilen, så logger den din position, og dermed også bilens position.
    Når man parkerer skal man jo tjekke om parkeringsskiven i bilen står rigtigt, samtidig indstiller/aktiverer man sin app. Voila, så er bilens position registreret OG man husker at komme tilbage INDEN man får en p-afgift.

  12. til tmnor, Tak skal du have, der er helt klart noget jeg ikke har fat om/ forstår. Hvordan kan mobiles gps vide hvor min bil er når der ikke er nogen modtager /afsender i bilen ???

  13. Hejsa

    Der er ingen forbindelse i mellem parkeringsskiven og app’en. App’en er designet til at hjælpe brugeren til at huske parkeringstidens udløb. Via telefonens GPS logger app’en din position ved parkeringen. Det kræver dog at man aktiverer App’en, sikrer at parkeringstidspunktet er indstillet korrekt og derefter stiller den tilladte parkeringstid (eks.1 time). Derefter giver App’en alarm udfra den i indstillingerne fastsatte alarmtid. Samtidig holder app’en brugeren orienteret om gå afstanden tilbage til bilen. Så når alarmen ringer, fortæller app’en eks. At parkeringen udløber om 15 min., og du har 7 min. gang tilbage til bilen. Fikst ikke?

  14. Altså den virker fint uden skiven, og der er ikke mulighed inde app`en for at oprette forbindelse til noget…det ville jo kræve Bluetooth eller NFC osv, før de kunne tale sammen…jeg vender tilbage når jeg ved mere…men ja, den er lidt bøvlet at slukke 🙂

  15. Til Høy. Ja, den er meget rodet at slukke igen. Har måtte slette den for at få den helt væk.
    Mit udgangspunkt var , man kan ikke nøjes med Park`n`go appsen, men skal også have Park`n`go skiven. Jeg har en anden skive som den ikke fanger.

  16. Til Tinaa, Selvfølgelig kan vi ikke være inde i alt det “smarte” der kommer på markedet. Netop derfor skal det også virke nemt uden den store ledvogter eksamen.

  17. Hmm.. Den er lidt svær at få slukket igen, jeg er dog sikker på at der intet var nævnt om nogen form for forbindelse imellem skive og mobil, men jeg kontakter udvikleren for at være sikker

  18. Hejsa, jeg prøvede den lige hurtigt lige nu, og den registrerer dig. Derfor skal du tænde den i det du går ud af bilen. Den virker umiddelbart okay, har kun hurtigt tjekket den 🙂

  19. Så forstår jeg ikke systemet, for der skal da være en gps modtager. Tinaa har du ikke stået i indkørslen med din mobiltlf. ? for så er det den/dig den har registreret og ikke bilen.

  20. jeg prøvede den i går i indkørslen og den virker fint uden p-skive.om alle funktioner så er med det ved jeg ikke, men jeg kunne sætte en tid, få en alarm og få vist på kortet hvor bilen var 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email