TV 2 Play er klar til download

TV 2 Play kan nu hentes og benyttes på din Android smartphone og tablet. Skynder du dig kan du få en måned gratis. 

Efterhånden har vi mange muligheder når det gælder om at kunne se film og serier på vores smartphones og tablets. Nu har èn mulighed mere, og det er TV 2 Play.

Herhjemme har vi abonnement på Viaplay, HBO, og Netflix, og om TV 2 Play skal erstatte en af dem (skal ihvertfald ikke have flere abonnementer) det må tiden vise.

TV 2 Play giver mulighed for at se TV fra følgende kanaler:

  • TV 2
  • TV 2 News
  • TV 2 Zulu
  • TV 2 Charlie
  • TV 2 Film
  • TV 2 Fri

Du kan lige nu ved at sende “OD” i en SMS til 1234 få en gratis måned.

Google-Play-Download-ikon-A

Et par hurtige fordele ved TV 2 Play er at filmene og serierne er i HD (der er en minimal tynd kant rundt om afspilleren, og så er der (ligesom Netflix) et stort udvalg af serier til mindre børn. F.eks er der masser af afsnit af Thomas Tog, Pingu, Teletubbies, Byggemand Bob, og Brandman Sam….og så er der alle 5 sæsoner af succes-serien til voksne, Breaking bad.

En ulempe er at underteksterne er meget små (ihvertfald på en Sony Xperia Z med HD skærm), og billedkvaliteten er ikke altid i top. Bemærk at Samsung enheder ikke kan afspille live DRM krypteret indhold. Du kan se hvilke enheder der er understøttet her.

Det koster 79 DKR om måneden at abonnere på TV 2 Play.

Opdateret: vi havde fået et par henvendelser fra vores brugere der skriver at app`en ikke virker på store tablets. Dette stemmer fint overens med hvad TV 2 selv skriver på Google Play (tak til jer der henvendt sig).

Opdateret: Flere af jer har henvendt jer angående at app`en ikke skulle virke på samsung mobiler. Jeg har afprøvet det på en SGS4 og TV 2 Play kan godt benyttes på en SGS4, dog med undtagelse af førnævnte indhold. Du kan fint se serier der været vist i fjernsynet (Operation X, teletubbies, Brandmans Sam, Felix jagter succes osv). Vi har set 2 afsnit af Rita uden problemer.

TV-2-Play-oversigt

Kilde: Jan Klintø  

(20) kommentarer
  1. Det virker ikke på galaxy note heller. Ikke på min Anyways 😛
    Det ser ellers ud som om at der er godt med indhold.

    1. det virker på min SGS3 og SGS4. Jeg kan se rigtig meget af indholdet. Hvorfor virker det ikke på Note 2? får du en fejl eller hvad sker der?

  2. Meldte mig først til On-demand med en gratis mdr. Det var reelt ikke det jeg ville, men live TV. Var ude i et problem da jeg har en Nexus7 Tablet hvorfra jeg ikke kan sende sms. Ringede til kundeservice på TV2 og fik en meget hjælpsom dame. Det viste sig, at man bare kan tilmelde og betale via sin PC.- Har man først sit brugernavn og password kan det bruges på alle enheder.- Damen frameldte mig så på on-demand men den gratis mdr. havde jeg stadig.
    Nu har jeg TV 2 Play Live på Nexus7 men ikke på min Note 2. Billedkvaliteten er acceptabel men heller ikke mere.

    1. Enig, billedet er ikke det bedste, på det punkt er Netflix langt foran. Virker det ikke på Note 2?

  3. Det virker både på SGS4 og SGS3 🙂 man skal bare lige lade den køre et par minutter ligesom med Netflix inden billede bliver nogenlunde okay. Det kommer også an på hvor mange der bruger det samtidigt.

    1. Det virker fint her på min SGS4. Børnene har set alt muligt forskelligt og de skulle skam nok skræppe op hvis der var noget de ikke kunne se 🙂

  4. Vi har kun Netflix. Vi havde en overgang Viaplay men det virker ikke særlig godt. Når jeg så en film på computeren kunne jeg ikke se den videre på mobilen. Hbo har jeg ikke prøvet ordentligt. Jeg vil ikke have TV 2 Play det er økonomisk for dyrt at have flere af de her tjenester %:

  5. Der er rigtig meget til børnene. Nu ved jeg ikke om jeg skal beholde netflix der ellers er rigtig god til børnene også. hvad gør i andre?

  6. Billedet er uskarpt. det er noget lort. kan i ikke skrive nogle ordentlige artikler istedet for at skrive om nye apps der alligevel ikke virker særlig godt 🙁
    Ja undskyld mit sure opstød det er jo ikke jeres skyld at det ikke virker men bare mærkeligt at det ikke virker på min hvis det virker på jeres andres.

  7. Tak for tippet Jan. jeg har lige fået en gratis måned men husk at afmelde jer igen ellers trækker de lost creditos 8)

Skriv kommentar
account_circle
email