(Eklusivt): Lumigon arbejder stadigvæk på deres Android mobiler

Vi  kan nu bekræfte at Lumigon stadigvæk arbejder på fuld kraft for at få deres mobiler klar så hurtig som mulig.

Det er ved at være lang tid siden at vi her på siden sidst skrev om Lumigon. Tiden er gået hurtigt, og jeg har personligt ikke skænket Lumigon en tanke, udover de mails med forespørgsler angående deres produkter i har sendt mig.

Jeg har fået bekræftet af Pekka Kotiranta, der er marketingschef ved Lumigon, at de arbejder hårdt for at opdatere deres produkter med de nyeste features der er tilgængeligt på markedet. Han skriver også at hun ikke kan give mig en tidsramme på hvornår de er færdige. Han nævner ikke specifikke produkter, men jeg går ud fra at der er tale om Lumigon S1 og T1.

“We are still working full speed with the project, to make sure that we have the phone soon ready with the newest and heftiest features available in the market”.

Det er blevet nævnt at Lumigon har planer om en tredje Android mobil, og efter min mening er også nødt til at have en ny og bedre mobil på tegnebrættet for at kunne konkurrere bare lidt med de nyere Android mobiler. Se evt specs her på deres hjemmeside.

“Unfortunately, we cannot tell the exact launch date yet, but please keep on visiting our web site. As soon as we know, we shall inform more about the timing there”.

Desværre har jeg ikke flere oplysninger lige nu, men jeg holder jer opdateret hvis der skulle dukke noget op. 

(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email