Google Music med det hele!

Google Music er Googles nyeste skud på stammen af gratis tjenester, der alle sammen går op i en højere cloudforbundet enhed.

 Google Music er lavet til at tage kampen op mod de andre internetbaserede musik tjenester, fks. Telenors Wimp og TDC Play.
Det specielle ved Google Music er at når din musik er synkroniseret kan du høre det på optil 8 computere, OG det kan streames til din android telefon/tablet, på din mobil kan du så vælge at cache musikken så du også kan høre det offline. Uden at du skal have musikken liggende som mp3 filer på dit SD kort.

Google Music er dog stadig i beta, og officielt kun tilgængeligt i USA. Måden at man får det på er ved invitering af folk der allerede har Google Music.

Opsætning foregår nemt og hurtigt. Fra opstart bliver man ført direkte til det der hedder ”Music Manager”, alt man skal gøre er at vælge hvor man har sin musik (den kan synkronisere med det meste), derefter kører synkroniseringen bare derudaf.

Udklip 3 1

En ekstra lille godbid fra Google, ”Song of the day”, hvor Google ligger nyt musik ud hver dag, til at adde til sin ”Cloudforbundet” musiksamling.  

Computer udgaven af musikafspilleren er supernem at bruge, der er ikke så meget slinger i valsen dér, og for mig har den erstattet iTunes som musikafspilleren på computeren.


Men der hvor tingene virkelig sker er vel i mobil app’en. Interfacet er nemt og enkelt at bruge, ved enten at swipe til siderne, eller bruge topbaren øverst.

At streame musik kan dog godt blive dyr affære, medmindre man har data i sit abonnement. Men det har Google taget højde for, og det er muligt at vælge at man kun vil streame og cache musik over WiFi.

En af tingene jeg var mest skeptisk over var om lydkvaliteten ville være god når musikken bliver streamet, men den er helt i top.

At cache musikken er nemt og hurtigt. Og det fylder ikke særlig meget plads på SD kortet. Også her forbliver lydkvaliteten helt i top. Sangene der er highlightet nederst er cachede sange, i offline tilstand.
Det største plus ved Google Music er at man ikke behøver at have hele sin mobils plads fyldt op med musik, så med det her er der plads til en masse andet.

Læs mere om selve mobil appen her

Alt i alt er Google Music et stort skridt imod en ultimativ cloudforbundet verden, og Googles egen Crome OS.

Udklip 3 copy 1
 

(19) kommentarer
  1. Er det så endnu en gratis google tjeneste eller koster det.. ?
    Godt nok min første kommentar, men en invite er også velkommen her.

  2. Ellers sender jeg dig en når jeg har fået det til at virke….hvilket jeg bare ikke kan…og her gik jeg og troede at jeg var så klog 8)

  3. Jeg kunne heller ikke få det til at virke første gang. Men hvis nogen ville lave en lille “sådan gør du” og sender mig en invite, så vil jeg rigtig gerne prøve 🙂

  4. Hej. Høy hvis du vil kan du få en invite af mig, grunden til at det måske ikke virkede er at du er nød til at gå nogle omveje (Hide My Ass) 😉 Så skal du ind og oprette ny konto (Den samme som du har nu) så går der nogle dage også får du den Officele indbydelse af Google, men skriv hvis du mangle en ny invite

  5. Nope, jeg har fået en invite af forfatteren her for lang tid siden, men den virker ikke, så jeg er også med på en ny invite hvis nogen har…

  6. Jeg kan anbefale at køre Music på en android tablet for her er player endnu federe. Den har alt det grafiske gejl med coverflow (der kører svinehurtigt), coverstacking osv.

Skriv kommentar
account_circle
email