Dansk Android antivirus med masser af succes

Efterhånden er nogle af de danske apps til Android ved at bliver populære, også uden for lille Danmark. Èn af dem er den dansk-udviklede antivirus-app, MyAndroid protection.

MYAndroid_Protection_stort


 MyAndroid protection er nede på min Samsung Galaxy S 2 nu, og jeg regner med at have en test klar om nogle uger. Mit første indtryk er godt. Selveste interfacet er rigtig lækkert, og den er meget nem at gå til. Blandt de vigtigste funktioner (for mig) kan nævnes:

  • Beskyttelse imod virus og malware.
  • Beskytter dig imod de slemme hjemmesider imens du surfer, og scanner de apps og filer du downloader.
  • Kommandoer via SMS, som at låse og lokalisere din forsvundne Androide.
  • Mulighed for backup af kontakter.

Du kan hente den gratis prøveversion længere nede på siden.

Firmaet bagved hedder Mymobile security, og jeg har haft fat i danske Janus Nielsen, som er en af mændene bag den populære app. Jeg tænkte at det kunne være sjovt at høre hvordan og hvorledes, så jeg har fundet på et par spørgsmål til en af mændene bag succeen.


Interwiev imellem Morten Høy og Janus Nielsen:

Hvordan startede det:

  • “Vi har haft www.MYSecurityCenter.com i nu små 10 år og har med stor succes fået oparbejdet mere end 15.000.000 brugere My_Android_protection_1og mere end 500.000 betalende kunder af vores forskellige PC og Internet sikkerheds produkter og services.
  • Vi har hele tiden vidst at mobile ville blive stort og eksploderer når alle folk fik smartphones og når teknologien gjorde at man nemt og let kunne få tilgang til sine emails og internettet via telefonen. Det kan du nu og derfor ser du et boom i salg og brug af smartphones. Så vi startede for flere år siden da vi vidste at vi var tvunget til at være såkaldte ”first movers” da vi naturligvis ikke ville kunne hamle op med de store som Symantec og Kaspersky når de fik vågnet op og ville komme buldrende. Lige nøjagtigt dette er årsagen til at vi idag er nummer et på mange af de allerstørste download sites og foran de før omtalte producenter. Det er også årsagen til at vi allerede nu har lavet så mange aftaler med store operatører, vi var helt enkelt blandt de aller første.
  • Som du kan se har de store end ikke lavet deres produkt på dansk endnu, vi har haft vores på dansk nu i ca 6 måneder og med dansk support, det er jo noget brugerne kan lide”.

Hvorfor tror du at jeres produkt er så populært? Der findes jo andre gratis alternativer:

  • “Igen, tror jeg det har noget at gøre med at vi var hurtigt ude. Vi er som før nævnt nummer et på en hel række download sitesMy_Android_protection_2 og når vi til og med får fantastiske anbefalinger af brugerne såvel som de professionelle via f. eks ”Alt om data ” i deres store test anbefaler vores produkt  og skriver fantastisk positivt om os, ja så kan det vel ikke gå anderledes. Vi har gjort meget ud af at oversætte vores produkt og vi understøtter vel idag ca 14 forskellige sprog og har gjort det i mere end 6 måneder. Derudover gør vi meget ud af brugervenlighed. Jeg er sikker på at de fleste elsker vores grafiske look, som vi har brugt rigtigt meget tid på at optimere til gavn for brugerne. Jeg synes at alt for mange apps har en elendig brugergrænseflade”.

Jeg overvejer at bruge det som standard antivirus….hvilken antivirus-app bruger du selv?:

  • “Ja men jeg bruger da også vores egen android-smile. Jeg havde indtil for nylig faktisk en iphone, igen fordi de var de første med en fantastisk telefon hvad angår internet og email. Men nu har jeg skiftet til en Galaxy, den er meget, meget bedre synes jeg. Og alle forudsigelser siger jo også at markedet om ca 2-3 år vil være ca 50% Android og kun ca 10% iphones (oh yeah). Og btw Morten, hvorfor skulle du ikke bruge vores, vi har idag allerede mere end 3.000.000 brugere og mere end 100.000 nye brugere kommer til hver uge”.

Er det virkeligt nødvendigt med antivirus på en smartphone?:

  • “Ja det skal jeg jo sige, det kan du nok forstå, men jeg mener det faktisk. Jeg mener faktisk også at det er meget mere vigtigt end hvad angår din PC. Der går ikke ret længe før vi alle er på nettet 24/7 med vores sofistikerede smartphones og vi vil handle over nettet, gøre vores bankoverførsler, betale regninger, logge på vores online bank og meget mere via telefoner, det er der slet ingen tvivl om. Vi vil efterlade vores kreditkort oplysninger i vores telefon så vi enkelt, om med et eller meget få klik, kan foretage et online køb. Så ja, det er i den grad meget vigtigt og ja vi har allerede set de første Android angreb. Jeg er 100% sikker på at de internet kriminelle allerede er i gang med at lave ondsindede angreb mod vores smartphones. Så snart de lugter penge er de der, og de skyer ingen midler. Naturligvis vil de forsøge at få adgang til vores telefoner også. Det vil endda blive meget nemmere da vi alle vil have én og vi alle vil være på nettet konstant”.

Har i planer for fremtiden, nye produkter?:

  • “Meget. Vi har 4 andre produkter lige på trapperne. Vi vil være den producent i verden der har det bredeste produkt sortiment inde for sikkerhed. Vi lancerer snart MYAndroid TuneUp, MYAndroid Bodyguard, og MYMobile Kids Potection. Produkter som er ret cool og som vi kan gå i dybden med på et senere tidspunkt. Vi har allerede lavet en pre-installerings aftale med bl.a. LG omkring MYMobile Kids Potection og det er inden programmet er releaset. Men når det kommer til MYAndroidProtection vil vi naturligvis også videreudvikle og det er en af grundende til at vi er glade for kontakten til dig Morten og dit forum. Vi vil nemlig meget gerne i dialog med brugerne og få deres øsker belyst og høre hvad de gerne vil se i de næste releases, så du må endelig opfordre til at dine brugere begynder at kommenterer vores produkter og at de kommer med forslag til forbedringer og nye features”.

Som sagt mange før er danske Android apps noget vi kan lide her på siden. Derfor var der heller ikke så meget tvivl da Janus tilbød mig 20 fulde licens-nøgler til dem der skulle have lyst til at prøve MyAndroid protection og bagefter give feedback her. Jeg har reserveret de 8 af dem til mine moderatorer, samt et par andre der har haft lidt kommunikation med Janus, så jeg har 12 tilbage (værdi: 249 kr. stk). Har du lyst til at teste MyAndroid protection og få en fuld licens, imod at give lidt feedback, så skriv en kommentar, ellers hent den gratis prøveversion lige her:

AndroidMarket_ikon_50  MyAndroid protection
Android_market_PC  MyAndroid protection 
MyAndroid_protection_QR

(76) kommentarer
  1. Ja, jeg har personlig erfaring med MySecurityCenter. Man kunne måske ligefrem kalde mig et af deres ofre. Men jeg ser helst at folk danner sig deres eget indtryk, og oplever hvordan der er en verden til forskel på den virkelighed man får fra firmaet selv, og den virkelig man får ved at følge de frie og ucensurerede debatter der findes mange steder på nettet. De taler deres eget tydelige sprog.

    1. OK…jeg danner mig normalt ikke et indtryk efter hvad andre skriver eller tænker, da jeg selv helst nemlig også vil danne mig min egen mening om tingene, men det betyder jo ikke at man ikke skal være på vagt, og især ikke hvis man har et vist antal brugere på besøg der “stoler” på det man skriver….tak for heads up…jeg tjekker det ud når jeg er hjemme fra ferien igen 😆

  2. Høy, så lidt da. Vil foreslå at søge lidt efter mysecuritycenter på danske sider på internettet. Særligt de debatter hvor folk fortæller om deres erfaringer med virksomheden…

    1. Det vil jeg gøre…har faktisk aldrig hørt om virksomheden før denne artikel 😳 Har du selv haft erfaringer med dem?

  3. Har nogen læst dette?
    Dansk antivirus-firma lukker munden på kritikere
    [url]http://comon.dk/nyheder/dansk-antivirus-firma-lukker-munden-pa-kritikere-1.374665.html[/url]

    Firmaet bag denne app til Android er som bekendt tæt forbundet med MySecurityCenter som omtales i artiklen. Det er vel relevant viden når man skal vurdere om det er en app man ønsker at installere på sin Android telefon..

  4. Vil da ydmygt gerne bede om en licence hvis der er mulighed for at det kan lade sig gøre at finde en frem 🙂

  5. undskyld mit måske lidt dumme spørgsmål… :¤:

    Er det 1 årlig udgift eller kan man abonnere på det… så man betaler hver måned???

  6. Jeg har nu brugt programmet nogle dage, og jeg er rigtig godt tilfreds med det, det virker som lovet, og jeg har i øvrigt ikke nogen problemer med GPS’en og programmet, men nu er min telefon jo også halvt GPS og halvt telefon (Garmin A10)
    Jeg havde ikke lige læst på lektien så derfor sender jeg denne kommentar videre til forummet

  7. Jeg har hentet det til min mobil igår… og indtil videre står der at det er gratis…

    Men at det udløber d. 15/8-2011

    Hvad koster det normalt??? og hvor finder man de informationer henne???

  8. JEG TROR IKKE AT DER ER FLERE LICENSER TILBAGE NU. JEG SKAL LIGE HAVE TALT OP. HVIS NOGEN AF JER IKKE HAR FÅET SÅ TJEK LIGE JERES SPAM ELLER SEND MIG EN MAIL VIA TOPMENUEN UNDER “KONTAKT”. HUSK AT SMUTTE FORBI TRUSTPILOT OG KOMME MED JERES MENING I FORUM. TAK FOR INTERRESSEN 😆

  9. TROR AT VI ER VED AT VÆRE VED VEJS ENDE MED DE LICENSER. JEG SENDER DEM TIL JER DER IKKE HAR FÅET ENDNU NÅR JANUS ENGANG MELDER TILBAGE. HVIS DER SÅ ER FLERE TILOVERS SMIDER JEG DET UD PÅ FACEBOOK.

    1. Hej Høy. Er der flere tilbage? Så vil jeg også godt være med.
      Jeg har fulgt din side næsten fra starten og synes, den er en af de bedste og mest informative, jeg endnu er stødt på. Så tak for det!

  10. Jeg har hentet det i dag, og det er et rigtig godt program at arbejde med, så det er helt sikkert mit fremtidige antivirusprogram.

  11. Totalt fedt Antivirus program og så på Dansk

    Det der slår mig som det første er at den er som jeg vil have den, der næst så er det store dejlige knapper man skal ikke passe på. Og risikere at ramme forbi.

    Den er pænt hurtig til at scanne telefonen for apps, den er endvidere godt til at tage backup og den gør det pænt hurtigt, den tager backup over 2 gange, først indsamler den kontakter på telefonen (ikke simkort), der efter kan man vælge at få det lagt op på en server.

    Designet er flot, og enkelt, især den sort / grå baggrund giver en vildt sej dybde fornemmelse, det er dejligt at se.

    Jeg har endnu ikke fået testet Tyverisikringen men det skal nok komme en af de nærmeste dage.

  12. Har lige fået tablet galaxy opdateret det er bare
    endnu bedre at bruge tablet. kan anbefales.
    Stjanne

  13. Ja det er et helt kanon godt antivirus program virkelig
    har haft det en måned hvor længe dækker det og jeg vil da gerne have et godt tilbud men jeg ved jo ikke hvor længe
    mit stadig er aktivt men kanon godt det er det

  14. Hvis du har en ekstra licens eller får flere, vil jeg også gerne teste programmet og give en feedback 😀

  15. Hvis du har flere, så vil jeg da også gerne have en…er godt nok newbe på android området….

  16. Hej.

    Har nu installeret MYAndroid protection 2.0+ demo
    Og må sige det er meget brugervenlig i forhold til Mcafee 😀

      1. Michael Jensen 12.-07.-2011 22:18 Har lige downloaded det, ser fint ud. Hellere et dansk apps, hvis det fungerer…

        # Høy 12.-07.-2011 22:47 Michael….vil du have en licens for noget feedback?

        # Michael Jensen 13.-07.-2011 14:30

        Quoting

        Michael….vil du have en licens for noget feedback?

        Jo, det vil jeg da gerne……

        Hvis du har flere….;)

        1. Det er der. jeg skal luge have helt styr på hvem der har fået hvad, jeg er på mobilen nu, men jeg er ret sikker på at der er flere.

  17. Hej.

    er også klar til at teste og komme med feedback.
    Har lige afinstalleret Mcafee mobile security, da det var for
    bøvlet med den pinkode man skulle taste ind hver gang man
    vil åbne programmet

  18. Hey

    Jeg har nu “leget” lidt rundt med programmet siden jeg fik det hentet og må da sige jeg er meget overrasket over hvor lækkert det er…..og tilmed på dansk.
    Jeg er meget imponeret over hvor dybt den scanner i forhold til “lookout”/”norton beta”…skal helt klart også afprøve de andre ting og endnu engang tak for key til dette program vil helt klart anbefale det til mine venner/bekendt og skal nok melde mere tilbage når jeg har afprøvet det endnu mere…. 😉

    Mvh Erik

  19. NEJ det er ikke jeg.

    Men håber måske at Jeres kan finde det. Skal nok feedback på det?

    Lookout kan ikke!

    Mon ikke det er noget jeg har fået i forbindelse med afprøvning af en af alle de tossede APS, man skal prøve?

  20. Ja det kan du fandeme tro jag var, helt bogstavligt. Jeg har proevet syge ting i mit lange IT liv, fået stjålet databaser, penge fra firmaerkontoer, ansatter der stjaeler kode og meget andet, men hacket og udnyttet til spam, nej den havde jeg ikke proevet foer.

    Thanks good 🙂

    reg, MYAndroid Protection

  21. Hvis jeg kunne nå at få en, ville det også være dejligt. Jeg skal nok hoppe på forummet og give mit besyv med!

    1. Du er på listen. Jeg sender den i aften.
      Janus: Nej det er ikke via jeres app han mener 😆 hehe..du var lige ved at få kaffen galt i halsen der….

  22. Vel ikke via vores applikation, Det er ikke noget vi sender afsted kan jeg love dig.

    mvh, MYAndroid Protection

  23. ME toooooo

    Har endda fået et “problem” , får jævnligt en uønsket meddelse (spam?) om at jeg kan:

    Try Face Reading

    1. Du har en i aften ved 22.00, regner med at jeg er hjemme der igen….nej..det er ikke sket endnu 😆

  24. I artiklen er der et link til forummet hvor der er en tråd i kan bruge til jeres anmeldelse. Der kommer en anmeldelse af MyAndroid protection her på siden og jeg tænker at det ville være bedre at have jeres der også istedet for her…denne artikel går i “glemmebogen”, det gør anmeldelserne ikke. Så hvis det er ligemeget for jer vil jeg fortrække at i skriver i forummet…da er det også nemmere for mig hvis jeg skal hive nogen af jeres anmeldelser ud til en artikel f.eks.

  25. Vores mål er at få et meget givtigt samarbejde med jer her på siden, så meget gerne her, man vi vil da vaere taknemlige for feedback via aoplikationen og på Android Market og Trustpilot også.

    reg, MYAndroid Protection

  26. Den feedback der ønskes, skal det være via det link der er i selve softwaren eller er et her den ønskes 🙂

  27. Hej Morten og andre Android fans.

    Nu er det jo sådan at vi ikke kan leve af at give vores produkter gratis vaek, vi skal jo også betale loenninger, men det glaeder mig enormt at interessen er så stor, fedt og mange tak for det.

    Jeg skal vidst grave lidt flere fulde licenser frem kan jeg se. Men kan jeg så i tilgift få jer til at bruge 5 – 10 min på at gå ind på Android market og Trustpilot og give jeres oprigtige mening til kende, så er jeg glad. Der er link til Trustpilot laengere nede her. Android Market ved I alle alt om hvrordan I tilgår antager jeg 

    MYMobileSecurity på Trustpilot;
    http://www.trustpilot.com/review/mymobilesecurity.com

    Her kan I se hvad brugerne skriver om http://www.MYSecurityCenter.com som er moderfirmaet og som har med PC og Internet sikkerhed at goere.
    http://www.trustpilot.com/review/ http://www.mysecuritycenter.com

    Morten, du lader mig vide om du skal bruge 10 mere, dem fikser jeg til jer!

    Mvh, MYAndroid Protection

  28. Jeg kunne bestemt godt være interesseret i sådan en licens til min SGS 2
    Bruger pt. lookout, men noget dansk lyder jo spændende.

  29. Hej Høy

    Jeg har været med siden starten, men har først registreret mig nu. Jeg vil gerne teste og anmelde.
    Jeg bruger både arb. mail, privat mail, bank og surf på min Desire HD

  30. Hej jeg vil også rigtig gerne have en fuld licens og give feedback tilbage om dette fantastiske program 🙂

        1. [quote name=”Høy”]Michael….vil du have en licens for noget feedback?[/quote]

          Jo, det vil jeg da gerne……

  31. OK. Der er også flere i forum der har meldt sig til, men i er inde…jeg regner med at smide dem ud til jer i morgen. I behøver ikke at smide en mail, jeg har hvad jeg skal bruge.

Skriv kommentar
account_circle
email