Specs på Samsung Galaxy Tab S 2 er lækket

thumb galaxy-tab-s-10-5

Se hvilke specs næste generation af Galaxy Tab S kommer med.

Det er atter engang hjemmesiden SamMobile der giver Samsung grå hår i hovedet ved at lække specifikationer om et endnu ikke lanceret produkt.

Ifølge SamMobile har de nogle “insiders” der arbejder ved Samsung, og de har derfor mulighed for at få fat i oplysninger som vi andre ikke kan komme til, og i mange tilfælde holder deres tips stik. 

Denne gang afslører de specifikationerne på næste generation af Samsungs Galaxy Tab S-serie, som på nuværende tidspunkt består af Samsung Galaxy Tab S 8.4 og Galaxy Tab S 10.5, hvoraf sidstnævnte er afbilledet øverst her i artiklen.

 – Samsung Galaxy Tab S test

Der er tale om 2 nye tablets i den kommende Galaxy Tab S 2 serie, en tablet med en 8″ skærm, og en tablet med en 9.7″ skærm.

Ganske som på de forhænverende tablets er specs mere eller mindre ens på Galaxy Tab S 2, og de vil selvfølgelig begge have Super Amoled skærm på sig.

Opløsningen er dog nedgraderet fra 2560 x 1600 pixels til 2048 x 1536 pixels og som vi ser på HTC Nexus 9 er skærmen i 4/3 format, hvilket nok ikke tiltaler alle.

Både Galaxy Tab S 2 8″ og Galaxy Tab S 2 9.7″ vil køre Android 5.0.2 Lollipop ud af æsken og muligvis have Samsungs Exynos 5433 (eller den nyere 64-bit understøttede 7420) processor.

Batteriet på 8″ versionen skulle eftersigende være på 3.580 mAh og på 9.7″ versionen 5.870 mAh.

De har begge et 8 MP kamera bagpå og et 2.1 MP kamera på fronten, samt 3 GB RAM og 32 GB intern hukommelse med mulighed for udvidelse af hukommelsen med micro SD-kort op til 128 GB.

Designkvaliteten er der ikke noget information om, men vi skal nok ikke regne med at det bliver i metal, da begge tablets kun er 5.4 mm tynde, hvilket er 1 mm tyndere end Sony Xperia Z3 tablet Compact.

Den sidste tablet Samsung producerede i metal var Samsung Galaxy Tab 7.7, som sammen med Samsung Galaxy S2 er et af de eneste produkter med Super Amoled Plus skærm.

Vi er netop ved at teste en anden tablet fra Samsung, nemlig Galaxy Tab Active, og du kan se vores unboxing af denne herunder i videoen.

Kilde 

Skriv kommentar
account_circle
email