Samsung`s nye Android tablet må ikke sælges her i EU

Samsung Galaxy tab 10,1 må ikke sælges i Europa. Retten i Dusseldorf har givet Apple medhold i at samsung har brudt nogle af Apple`s patenter, og kopieret elementer fra ipad 2.

 

Samsung kan selvfølgelig appelere, men i mellemtiden kan den nye Android tablet ikke købes her i EU. Det skriver The Telegraph. Samsung Galaxy tab 10,1 skulle efter sigende være en rigtig sællert i den korte tid den har været på hylderne. Meget mere er der ikke at sige lige nu, men læs selv hele nyheden.

 

(9) kommentarer
  1. Stor satsning af Apple. Useability som det drejer sig om – og ikke plagieret kopiering er underkendt talrige gange ved de amerikanske domstole. Tablet-enheder er patentsøgt og brugsmetoderne beskrevet for over 25 år siden. Præcis den tid et patent faktisk gælder… Den første tablet jeg brugte var med Windows 3.11 for Pen Computing for – ja – 21 år siden 🙂

  2. Hvorfor spiller Apple ikke bare bold, i stedet for at gå efter manden?

    Det er en kedelig tendens at man sagsøger i stedet for at lave bedre produkter…

    1. Sorry jeg ikke fik det med…har travlt med at få den nye skabelon til at virke ordentligt, så jeg er nok lidt “fraværende”…næste gang du har en god nyhed, kan du efter du har smidt den ud i forum lige smide en mail via topmenuen…du har jo før smidt et par gode som jeg ikke hgar set :E:

Skriv kommentar
account_circle
email