Samsung præsenterer Galaxy S 3 mini i morgen

Samsung vil torsdag den 11. oktober kl. 11.00 lancere Samsung Galaxy S 3 mini

Hvis skærmen syntes for stor på Samsung Galaxy S 3, kommer Samsung nu til undsætning. De er nemlig klar med en mindre udgave af deres topmodel med en skærm på 4″.

Den nye Samsung galaxy S 3 mini, har ellers de samme specifikationer som storebroderen, og er blevet lavet grundet efterspørgsel i Europa. 

Samsung har udtalt om den kommende Android smartphone til The Verge“Galaxy S III mini will come with 4-inch display and we are going to unveil the product tomorrow (Oct 11th).” 

(7) kommentarer
  1. Ja det blev så heller ikke denne smartphone… Det viser sig at specs på minien IKKE er de samme som på den normale SGS3… Quad Core 1.4 GHz er blevet til Dual Core 1 GHz med en opløsning på kun 840×480 og et 5 MP kamera 🙁

  2. Er det ved at være tid til en ny? Konen bruger min gamle dhd (regner med du har den), og det undrer mig at den stadig virker efter 2 års dagligt massivt brug, altså alt spiller endnu..

  3. Den kunne jeg godt være fristet til at prøve… Jeg har i lang tid skreget på smartphones med 4-4.3 tommer skærme med fulde specs (som de andre på markedet)

Skriv kommentar
account_circle
email