Så lækker HTC Flyer med Android Honeycomb 3,2,1

Tænkte lige at i skulle have et par screenshots af HTC Flyer efter opdateringen til Android 3,2,1.

 Hvis du ikke allerede har opdateret din HTC Flyer kan du gøre det nu. Ifølge Klintø er opdateringen “awesome” og “lækker”, og har gjort HTC Flyer lidt mere smooth at daske rundt i. En ting kan vi ihvertfald ikke være uenige om (eller?)…HTC`s HTC Sense er bare nice.

“Hjem” tasten lyser når man tager et screenshot hvis i skulle undre jer over det.

Tryk for at forstørre

HTC-Flyer-Honeycomb-5

HTC-Flyer-Honeycomb-1

HTC-Flyer-Honeycomb-4

HTC-Flyer-Honeycomb-2HTC-Flyer-Honeycomb-3
(25) kommentarer
 1. Der var ikke hjælp at hente Flyer er med UK Rom der ikke kan opdateres til at indeholde dansk sprog. Fik råd om finde en App og har nu hentet og anvendt den her foreslåede. Det virker perfekt og alt i Indstillinger er nu på dansk. Tak for hjælpen. 😉

 2. Jeg har valgt at spørge HTC support frem for at hente en App der så ud som om der var lidt problemer med at bruge. Tak for svar indtil nu.

 3. Godt nyt (både og..) 🙂

  Den er ikke født med Dansk, når den er købt i UK… MEN, en App “MoreLocale2 app” kan klare ærterne for dig 8)

  Har ikke selv testet den, men har fået fortalt det burde virke 😉

 4. Ok. Jeg vender tilbage i aften når jeg er hjemme ved pc. Der er en anden mulighed, kan bare ikke lige huske hvad den hedder…

 5. Det er under Sprog og input at jeg ikke kan vælge DANSK som sprog, på tastatur kan jeg godt vælge dansk. Er på job og har ikke min flyer med.

 6. Ahh..lyder som om at det er samme menu som på min Gingerbread mobil. Ja, så kan du trykke menu – indstillinger – sprog og tastatur – dansk.
  vend lige tilbage og lad os høre om det virker…det tror jeg ikke at det gør når du har købt den i udlandet faktisk, så må vi prøve noget andet 🙂

 7. Nu sidder jeg ikke lige med den… (på arbejde), men i indstillinger, burde der være sprog og input? Eller er Dansk bare ikke en mulighed derinde?

 8. Klintø har en Flyer, han kan nok bedre svare dig så du forstår det med hensyn til hvordan menuerne er opbygget. Hvis ikke han kan hjælpe dig, så prøver jeg 🙂

 9. Jeg har købt min Flyer i UK og har nu også opdateret den med Honycomb men jeg kan ikke vælge dansk udgave. Er der er en den kan hjælpe mig med hvordan jeg får den på dansk sådan som billederne viser herover?

 10. TouchWiz er dog lidt mere clean, det eneste Samsung har tilføjet er nogle widgets.

  Og hvis Klintø, Mads og jeg bor i Sverige, så må du jo bo i Tyskland 😉

 11. Jep… Sense er klart federe end Touchwitch men tungere til gengæld.
  Klintø og Mads…. Vidste ikke at i boede i Sverige 🙂 I skriver da godt dansk… Hehe…

 12. Ja, den er blevet vild fed…. Alt er nyt og det spiller bare 😀
  Grunden til “hjem” tasten lyser på billederne, er at den bruges når man tager screenshots og tager billede i samme sekund!

Skriv kommentar
account_circle
email