Så er der ICS til Samsung Galaxy S 2

Du kan lige nu opdatere din Samsung Galaxy S 2 til Ice Cream Sandwich.

Jeg har lige tjekket min Samsung Galaxy S 2 for opdateringer, og sørme om ikke der er en firmware på 216 MB. En ekstra god nyhed er at det er OTA, det vil sige at du kan smide Kies langt væk, det har du vel haft lyst til flere gange.

Hvis du er 3 kunde plejer der at gå lidt længere tid.

Tryk menuindstillingerom telefonensoftwareopdateringopdater. Husk at benytte WIFI.

Læs også: Brugerne er skuffede over ICS på Samsung Galaxy S 2.

Kilden

Læs også:  Udrulningen af ny firmware til Xperia Z1 og Z Ultra er påbegyndt
(16) kommentarer
 1. Har tjekket Kies, men det ser ikke ud til at virke. Jeg har 3 som udbyder, og har godt set at folk siger de er langsommere til at frigive opdateringer. Men så bare et indlæg her på siden med en, der havde fået sin opdatering fra 3.

 2. Du gør det rigtigt. Har du prøvet via Kies? Det burde ikke være nødvendigt dog. Du er selvfølgelig på internettet… Hvilken udbyder har du?

 3. Det er nu over 2 uger siden ics udkom, og min sgs2 kan stadig ikke finde opdateringen. Men ved ikke om jeg kigger det forkerte sted. Jeg gik ind under Instillinger->Om Telefonen->Softwareopdatering->Søg efter opdateringer. Er det forkert, og hvis det er, kan nogen så guide mig til den rigtige måde? 😥

 4. Halløj.
  Har lige opdateret min galaxy s2 til 4.0.3.
  Jeg har problemer med ikke at kunne komme på 3g. Har ingen problemer med WiFi men ligemeget hvad jeg gør så kan jeg ikke komme på 3g….
  Nogen der ved man kan gøre eller selv har problemer med dette?

  Edit: Har fundet en løsning på problemet. Havde ikke lige fanget at jeg skulle opdatere APN før det virkede. Man kan typisk finde en vejledning hos en tele udbyder. Hvis du tilfældigvis er Oister kunde så er løsningen her http://oister.dk/Kundeservice/Mobil/Hjaelp-til-din-mobil/Android/Samsung-Galaxy-Nexus/
  Der står det er til nexus men den virker også til Samsung Galaxy s2 hvis du altså har opdateret den til Android 4.0.3

 5. Har lige installeret Google Chrome, og den er hurtig…bare lidt bøvl med flash 😉 men det er lige før jeg skifter fra Dolphin browser HD til Google Chrome…

 6. @PoulX: Som skrevet i artiklen er 3 senere ude, og jeg mindes at HTC på et tidspunkt fortalte mig at TDC også godt kunne være det. Nope, der er intet overblik over hvornår og hvordan, som sådan er det jo mere de forskellige producenter, og ikke teleselskaberne der skal have det til at passe. …jeg prøver at se om jeg kan finde ud af hvornår 3 er klar…

 7. i øvrigt,

  har du noget overblik over hvilke teleselskaber der er hurtige med opdates? jeg tænker på om bibob o.l. er kvikke til den slags, og om de overhovedet har nogen aftale med Samsung og Google om opdateringer – hvis ikke, hvad gør en kunde så?

  hvad bruger du selv?

  vh,

  poul , Galaxy S II

 8. det er jo skønt. jeg får desværre ikke nogen meddelelse om, at der er en opdatering tilgængelig, når jeg søger efter opdateringer.

  men jeg er så også kunde hos 3. har nogen nogen ide om, hvor lang tid 3 vil være forsinkede med Ice Cream? jeg vil os’ ha’ min is!

  vh
  poul

Skriv kommentar
account_circle
email