OnePlus One kan fremover købes hver tirsdag + modtager stor opdatering

thumb Open-Sales Forum

OnePlus One kan fremover erhverves om tirsdagen og nuværende ejere af denne kan se frem til en stor opdatering der netop nu ruller ud. 

OnePlus, firmaet bag topmodellen til billige penge, OnePlus One, har fået meget opmærksomhed grundet netop prisen på denne, samt deres invitations-system der tillod købere med en invitation at købe et eksemplar af OnePlus One.

Vi havde i forrige uge 4 invitationer som vi gav væk via vores Android forum og vores Facebookside, og at dømme efter hvor hurtigt invitationerne var væk, ser det ud til at telefonen er ganske eftertragtet.

Er du en af dem der ikke har kunnet få fat i en invitation kan du fra i dag (tirsdag) og hver tirsdag fremover købe en OnePlus One uden invitation. Invitations-systemet vil stadig bestå og har du en invitation kan du alle andre dage i ugen bruge den.

Every Tuesday, we will open up sales for 24 hours, starting at 8 am London time (midnight in Los Angeles; 4 pm in Hong Kong). The OnePlus One will be available without an invite in both 16GB Silk White and 64GB Sandstone Black.

This doesn’t mean that our beloved invite system is going away, and it will continue to be the standard method for purchasing the One during the remaining 6 days of the week. And, you will still receive invites to share with friends whenever you buy a One, even on Tuesdays. 

Stor opdatering er klar

For en uges tid siden rapporterede vi at Swiftkey og OnePlus havde indgået et samarbejde, og at Swiftkey tastaturet fremover ville være en del af CyanogenMod 11s, samt at denne opdatering snart ville blive påbegyndt udrullet.

Dette er netop sket og opdateringen er via OTA blevet udrullet, hvilket betyder at du snart kan opdatere din OnePlus One.

Foruden tilføjelsen af Swiftkey er der også fejlrettelser og andre forbedringer i opdateringen og du kan se changelog her.

Kilde via Nicolai Guldager på vores Facebookside.

(2) kommentarer
  1. Det er ikke helt rigtigt at OnePlus One skifter til OxygenOS.

    CyanogenMod vil stadig være standard, og vil samtidig være supporteret fra Cyanogen da de har underskrevet en kontrakt hvor der står at de vil holde support i minimum 2 år. Det er også Cyanogen der vil levere Lollipop versionen til OPO, det vil så bliver CyanogenMod 12S – hvilket der allerede er nightlies af, og den skulle udkomme i løbet af denne måned.

    OxygenOS er lavet fra OnePlus’ side da Cyanogen lavede en eksklusivaftale i Indien med et andet firma, og OnePlus derfor ikke kan sælges der, i hvert fald ikke direkte. Der er dog høj sandsynlighed for at OOS vil være standarden på OnePlus Two når den udkommer.

Skriv kommentar
account_circle
email