Motorola godt sur på Android market

Motorola`s direktør er ude med riven efter Google`s Android market. Sanjay Jha, som er direktør, mener at den åbenhed der er ved Android market, er skyld i problemer ved mange mobiler.

 

Han mener at 70% af alle de problemer Motorola har med deres Android mobiler, skyldes apps fra Android market. Han siger at ting som batterislugende apps som kræver meget CPU, bare kan uploades uden at blive tjekket efter.

Motoblur, en af Motorolas egne applikationer, giver oplysning om netop disse ting. Han fortæller at 10 millioner mennesker har applikationen installeret, så efterhånden kan den bruges til at give et indblik i hvilke apps der f.eks sluger batteri. Han giver et eksempel, at du er ved at åbne en app som vil tage 35% af det batteri der er tilbage. Du får nu en meddelse om du vil åbne eller ej.

Kilde.

(5) kommentarer
  1. apropos Motorola, så kommer deres Xoom tablet på gaden midt Juni… Meeeen den kommer til at koste ca 5800!! Det synes jeg er dyrt…

    Jeg kan heller ikke finde ud af, om jeg skal have en eller ej… hvorfor, hvorfor ikke osv… Med en mobil på 4.3″ hvorfor så en Tablet???

  2. Nu er jeg ikke så meget inde i Android men vil nok give ham ret. Jeg ser android lidt lige som windows der fåes en masse forskelligt til begge 2 og der med også mange åben huller for alverdens utysker og deres søge efter at gør livet surt for os starkels mennesker. Ser man på APPLE så er deres systemer meget lukkede og det er både godt og skidt, det gode er at man slipper for vira og alt det der det dårlig er at tingen kan virke meget ensformigt da det er svære at få godkendt APPS og spil netop fordi alle huller skal være lukkede så hr og fru hacker ikke har så nemt adgang. Jeg personlig har kørt med mac computer de sidste 4 år uden problemer med vira osv og en computer der går ned det er bare super omvendt er det noget skidt ikke at kunne spille spil uden at bootcamp til windows.

    1. Jeg vil til dels godt give dig ret med hensyn til apps. Android market har dog en funktion der gør det muligt at se hvilke tilladelser de forskellige apps kræver, så med lidt sund fornuft kommer man jo langt. At Windows brugere oftere bliver ramt end MAC brugere, har noget at gøre med at man som hacker går efter hvad folk bruger. Jeg har ikke de præcise tal, men Windows er jo langt overlegen i udbredelse, så det er jo det OS hackere går efter (min mening, jeg kan godt tage fejl). Jeg har kørt med Windows i 8 år uden at have et eneste vira nede, men Norton stopper dagligt et angreb.

      1. Til dels har du ret men med MAC er det sådan at mange ting der udvikles til brug på computeren skal godkendes af APPLE det gøre det svære at udvikle vira med mere der kan skade computeren på samme måde som de kan skade en windows. Puha ved ikke hvor mange windows maskiner jeg har måtte sende til aflivning efter vira, jeg har brugt norton, McAfee, AVG, Kaspersky, Bullguard osv og syntes selv at jeg er god til at passe på men nej.

Skriv kommentar
account_circle
email