Lille video af Google Wallet

(10) kommentarer
  1. Nope …..det ved jeg faktisk ikke om Google integrer det…NFC er jo også kompatibel med Gingerbread uden at det er alle enheder der har det…jeg kigger på det i aften.

  2. GGlemte lige…jeg har faktisk ingen anelse om der er kode på NEC….der er ikke nogen af jer der har haft mulighed for at prøve det?

  3. Jo mon ikke?…men på den anden side er der jo heller ikke noget der forhindrer en tyv i at tømme vores konto via Android market ….medmindre vi har en kode på den….jeg er uanset hvad, spændt på at prøve det.

  4. Mon ikke der kommer pin-kode på.. Eller man i det mindste selv kan vælge, om man vil eller ej!!

    Er der ikke også kode på NFC??

  5. Jeg har sat pin på Android market, så det er ikke så slemt og jeg har købt phonelocatorpro som virker fortrinligt. Det ser bare ikke ud til at de skal indtaste pin eler noget når de bruger google wallet i den video, men måske de prøver at fremstille det mindre kompliceret end det i virkeligheden er?

  6. @jackiass: derfor er det vigtigt at du har et “find min phone”, eller at du bruger låseskærm eller låser de apps som kan være dumme at stjålet som f.eks Android market…eller i dit tilfælde app-store…tror dog snart at der kommer ansigtsgenkendelse eller fingeraftryk-sscanner så det er lidt nemmerere.

Skriv kommentar
account_circle
email