Konkurrence

Vær med i konkurrencen og vind bogen “Android apps-uden programmering”.

Kunne du godt tænke dig at lære mere om apps og Android…skrevet på forståeligt dansk? Så svar på spørgsmålet i kommentarfeltet, og vær med når vi trækker en vinder tirsdag den 20. september. Læs mere om bogen her. Der bliver trukket lod imellem deltagerne tirsdag den 20. september kl. 21.00…….

Hvilken kendt søgemaskine sætter man oftest i forbindelse med Android?

UPDATE: En vinder er udtrukket, og det er Jan Holbo…tillykke..vi glæder os til at se din første app Android-blinkende. Forfatteren siger tak for interressen, og vi siger tak for samarbejdet.

 

 

Læs også:  Jelly Bean er nu den mest udbredte Android version
(39) kommentarer
 1. @maTHias: OK..har du prøvet at bruge det i praksis? jeg har godt set at de har lavet nogle rigtig gode guides, har bare hele tiden tænkt at det alligevel ville meget af min tid…..

 2. Det er faktisk ikke så super kompliceret (hvis man holder sig til de simple)Høy, jeg fandt ret hurtigt ud af det. Google har lavet nogen glimrende how to’s, der inde.

 3. Jeg regner også med at købe den…tror desværre bare ikke at jeg kan finde tiden til at sætte mig ing i det…men det problem er jeg nok ikke den eneste der har 🙂

 4. TNSFDK: wordpress ville have været noget bedre og nemmere på nogle områder…hvis du dobbeltklikker udenfor den tekstboks du skal skrive i så er problemet løst….jeg regner med at du hentyder til at sitet jumper op og ned når du skal skrive? Uanset hvad jeg har prøvet kan jeg ikke løse problemet. Jeg har endda haft hjælp udefra uden held.

 5. Skulle vel ikke tilfældigvis være google.

  Og hvorfor er det så lige at Joomla er sådan en trunte når at man prøver at bruge sitet fra sin mobil 🙁

 6. @Jan Holbo: Hehe…eller jeg kunne slette alle kommentarer, bruge min testbruger, og sige til forfatteren af bogen at der ikke var interresse for den 😉

 7. Google ….. har overvejet at “Anmeld til administrator”, så jeg er den eneste 😉

  Bladrede hurtigt igennem hæftet, der så ok ud. 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email