HTC Sense (HTC Desire HD) vs Samsung Touchwiz (Samsung Galaxy S 2)

VS_ASamsung-Galaxy-S2_A

 

En lille sammenligning af HTC Sense og Samsung Touchwiz. Både HTC og Samsung opdaterer løbende deres egne brugerflader, så den her sammenligning skal tages som vejledende. I videoen er HTC Desire HD til venstre, og Samsung Galaxy S 2 til højre. En kvik bruger har påpeget at Samsungs email-widget kan vise 6 mails af gangen, og ikke kun 3:

Hvis du køber en nyere Android mobil eller tablet, så kommer den med HTC Sense 3,0. Klintø har taget et par screenshots af brugerfladen på HTC Sensation (tjek lige den fede lockscreen, tryk for at forstørre):

SMS_4Galleri
SMS_p_lseskrmGalleri_2
(20) kommentarer
 1. Synes godt nok Samsung ser noget kedelig og ufærdig ud i forhold til HTC… Der er ikke ret meget “eyecandy” og det ser noget fladt ud.

   1. Jeps. I forhold til HTC Sense synes jeg også at det er ufærdigt. Der er faktisk ikke mere en 2 widgets der er funktionelle, forstået på den måde at de andre har mangler jeg funder træls. Bare det at man ikke kan trykke på sin ur-widget og tilgå sit vækkeur er irriterrende. Udover det er det en ret nice Android mobil.

 2. Sejt… Har lige fundet en ny detalje ved Sensation!
  Hvis man går i SDkort og Intern lager, så kan man nu “opret mere plads” hvor man i 3 trin kan fjerne cache og flytte Apps fra telefon til SDkort 🙂

  1. hmm…er den ikke også på HTC Incredible S? jeg er sikker på at jeg set den funktion før et sted….eller er det på HTC Wildfire S…jeps, det er det 😆

 3. Tak Høj. Jeg prøver at at installere den i løbet af weekenden, det ser godt nok lidt kompliceret ud, men jeg prøver.

 4. Hej.
  Jeg har lige købt en SGS2, Havde før en HTC Legend, og savner SMS delen fra HTC, da S2 er en katastrofe vad angår sms delen. Jeg læste et stad at man kan downloade HTC tastatur på en Samsung, er der nogen der ved hvordan?

 5. Hvis du vil, så kan vi lige sende et par SMSer frem og tilbage, plus en MMS… så kan jeg lave et screenshot og maile til dig?? som du evt kan bruge??

  1. jepper. jeg kan bruge alt…tror bare ikke at jeg når det, men du må gerne sende hvis nu…..mit nummer er i topmenuen.

 6. Du vil blive positivt overrasket over, hvor flot den nye Sense 3.0 SMS app er blevet, samt galleri 😉

  1. Hahaha…jeg har været nødt til at afbestille både Optimus Black, HTC Sensation og Samsung galaxy S 2, da jeg kun har dem i 14 dage af gangen og Tanja skal jo føde om 14 dage så jeg har simpelthen ikke tid, jeg arbejder også på det nye website jo…..jeg fik bare kun sendt mails til de andre så den kom med posten i går. jeg tror ikke at jeg kan nå at lave en test på den, men jeg håber. Den har en kæmpe ridse i skærmen og DAVID GULDAGER inde fra beep har ikke nulstillet den 8) den er faktisk ret lækker. den kører ikke så smooth i hjemmeskærmene som jeg havde troet, og skærmen er ikke så imponerende som jeg havde håbet…..men hvis jeg skulle have ny kunne jeg godt overveje den…også fordi at jeg ikke kan hjælpe mine brugere med samsung mobiler, og så kunne jeg slå to fluer med et smæk. I menuerne kører den dog smooooooth…det regner jeg også med at din Sensation gør 8)

   1. Min køre vildt smooooth, uden at være prangende.. det spiller bare og man sidder med følelsen af, super smartphone, som kan blive endnu vildere, når de første opdateringer kommer 😀

    1. Da er det største minus ved SGS 2 bagbeklædningen, eller i det hale taget beklædningen. I forhold til min DHD er det noget skrammel. Softwaren kører til gengæld bare så…men det gør den egentlig også på DHD, bare ikke så blødt.

Skriv kommentar
account_circle
email