Trådløs BT tastatur?

tnfsdk

New Member
Èr der nogen af jer der er bekendt med at man kan få et af de der smarte BT tastaturer til at kører sammen med Android. Har nemlig længe selv haft luret efter et da det gør det at skrive meget, til en noget nemmere opgave end at bruge touch.

Ved de findes, men er ikke sikker på at de enten virker sammen med Android, eller også at de ikke har danske tegn. Om de danske tegn er på selve tastaturet er knap så vigtigt, så længe at man kan skrive dem med en tastatur genvej eller noget i den stil.

Men er det noget i andre kender til eller har hørt noget om?
 

guldager

New Member
En hurtig google på bluetooth keyboard android finder jeg <a href="http://www.gamebits.dk/shop/multi-mini-bluetooth-10349p.html?utm_source=kelkoodk&utm_medium=cpc&utm_campaign=kelkooclick&utm_term=Multi%20Mini%20Bluetooth%20Tastatur%20til%20PS3,%20A" />dette</a> og andre inde på <a href="http://www.kelkoo.dk/ss-bluetooth-tastatur-android.html" />kelkoo</a>, hvor der står at flere af dem (også motorola xoom tastaturene) virker med alle android enheder.
 

tnfsdk

New Member
Men ingen danske tegn :/. Og står ingen steder om man kan få dem "frem" på nogen måde.

Den her er dog absolut en mulighed: http://www.mytrendyphone.dk/shop/chill-kb-1bt-micro-53117p.html?utm_source=kelkoodk&utm_medium=cpc&utm_campaign=kelkooclick&utm_term=Chill%20KB-1BT%20Micro%20Bluetooth%20Tastatur%20-%20&sstlcmpid=9433

Bare en skam den skal være så skide dyr >_<
 

tnfsdk

New Member
Må du meget gerne Mads. Men ellers umiddelbart må det jo blive en af de der Chili ting selvom at de ikke er helt billige.
 
Top