Soundhound- musik finder

agubba

New Member
<font size="5">soundhound</font>
Soundhound er en app til android, som giver dig mulighed for at synge en sang, også finder den sangen .Du kan også bare søge efter sangen, album, artist. Den kan NÆSTEN finde alle snage lige fra Kære linedanser til Beat it.


<font size="5">Brugervenlighed</font>

Soundhound er en af de mest brugervenlige app, jeg har set!!!! Når man skal synge en sang, trykker man på den store gul knap. og hvis du vil søg trykker du på forstørrelsesglasset . og hvis du vil sige søgeordet, trykker du på mikrofonen. Kan det gøres mere simpel?

<font size="5">Praksis</font>


Jeg har ikke oplevet Fc, eller at den hakker en eneste gang. Den finder også altid sangene. Lige fra Linedanser til Beat It, Jeg vil dog anbefale, at du ikke selv synger sangen, men at du høre den i radio, eller ser den på Youtube.


<font size="5">Konklusion</font>

Hvis du tit høre musik i radioen, eller selv godt kan lide at synge, er den her app et musthave. Jeg bruger den tit hvis jeg keder mig, eller hvis jeg høre radio. Min mor på 50 år, syntes den er vild smart. Så den her app vil jeg helt klart anbefale. Høy, hvis du gider at sætte den på listen over de 100 bedste gratis app, vil det være super.

Karakter: 4,7/5

Links:
Link Pc: https://market.android.com/details?id=com.melodis.midomiMusicIdentifier.freemium&feature=search_result
Link Mobil:
http://market.android.com/details?id=com.melodis.midomiMusicdentifier.freemium
Pro version links:
link Pc:
https://market.android.com/details?id=com.melodis.midomiMusicIdentifier
link Mobil:
http://market.android.com/details?id=com.melodis.midomiMusicdentifier


<font size="4">Forskel mellem Pro version og gratis version</font>

1. Har widget
2. Har gen reklamer
3. Har pænere layout
4. Bliver opdateret mere ?

Den koster 25,99 kr. Hvilket jeg syntes, er en hel ok pris. Jeg skal helt klart have pro versionen, så snart jeg får lomme penge.
<font size="4"></font> <img src="http://www.appsandroid.dk/joomla/media/kunena/attachments/legacy/images/soundhound_360x600.jpg" /></img><div class="attachments"><div class="attachment_title">Attachments:</div><ul><li><a href="https://www.appsandroid.dk/media/2011/05/soundhound_360x600.jpg">soundhound_360x600.jpg</a></li></ul></div>
 

Høy

New Member
Dine links virker ikke til den mobile version. Det er lidt af et arbejde at lave links til den mobile version af Android market. Det er ikke det samme link som der er til PC udgaven. Det er altid en god ide at tjekke linksene først (jeg har også prøvet at smide en artikel ud hvor jeg havde glemt det).

Selvfølgelig vil jeg sætte den på der. Hvis du har en HTC telefon så følger den jo gratis med skal der lige siges. Det er en af de default apps der ligger i telefonen når du køber den.
 

klintoe

New Member
Hehe, man skal ikke prøve at synge, hvis man vil et godt resultat.... men super App, ingen tvivl om det :)
 
Top