Samsung Galaxys SIII går død

mette

New Member
Min 3½ år gamle S-3'er går død hver nat. Om morgenen kan jeg ikke komme i kontakt med den. Den blå lampe lyser og fortæller, at nogen har spillet Wordfeud eller sendt sms'er, eller den grønne lampe lyser, fordi den er fuldt opladet. Men den eneste måde at komme i kontakt med den på, er at genstarte ved at holde begge knapperne på siden inde i 20 sek. Det sker uanset om jeg lægger den til opladning eller ej. Har prøvet nyt batteri. Har prøvet nulstilling og oprydning i Apps. Den mangler ikke strøm, når det sker. Nogen gange sker det også om dagen, hvis jeg ikke har rørt den længe....
Hvad kan der være galt?

lørdag: Jeg har fundet denne artikel
http://www.cahoots.dk/2013/06/samsung-galaxy-s3-fryser-her-er-losningen/
Men det er lidt langhåret, og jeg synes heller ikke det ser ud til, at jeg har den version firmware?

Se vedlagte skærmdump.<div class="attachments"><div class="attachment_title">Attachments:</div><ul><li><a href="https://www.appsandroid.dk/media/2016/02/2016-02-13_kerne.jpg">2016-02-13_kerne.jpg</a></li></ul></div>
 

johndoe

New Member
Jeg har været inde på sammobile.com for at finde din telefon, og du har den nyeste Android-version. Du må nok se i øjnene, at din telefon er ved at være så gammel at den trænger til at blive skiftet ud.

Er du meget til Samsung, så kan jeg anbefale dig at købe en Samsung Galaxy A3, det er en virkelig lækker telefon til omkring de 1400,- Den har en hel del nyere version kørende, og det vil du kunne mærke.
 

mette

New Member
Jeg overvejer også at købe en ny, men jeg ville lige se, om nogen kendte en løsning. Den fungerer jo ellers godt nok, men hvis dette bliver værre, kan man jo ikke stole på den. Foreløbig er det kun om morgenen, men hvis det bliver på tilfældige tider om dagen, går det ikke.
 
Top