Samsung Galaxy S6 edge hvad synes i?

frankow

New Member
er blevet lidt forelsket i de nye samsung galaxy s6 og s6 edge men hvad synes i andre? og hvad bruger man s6 edge til med skærmen der går ud over siderne?
 

palleppe

New Member
Sys de er for fede men jeg har nu haft min s5 i nogle uger og det med de opdateringer gør mig lidt sur da jeg ikke har andet end bøvl så overvejer seriøst at gå tilbage til Sony.
 

johndoe

New Member
Jeg tænker at der er intet nyt under solen.

Den ser ud som forrige generationer. Måske kan det være at den føles anderledes når man får den i hånden...
 

Høy

New Member
Jeg er helt klart for at de er begyndt at bruge metal, men den er ikke vandtæt som S5, ingen mulighed for sd og batteriet er mindre end på sidste års model så jeg er vild med designet men ellers ikke imponeret. Men der skal efterhånden osse noget til at imponere i dag tror jeg :) og så synes jeg at prisen er i overkanten. 5500 får en mobil med 32 GB hukommelse, og dyrere hvis du vil have mere hukommelse, er rigtig mange penge. Vil du have Edge skal du have 6500 op af lommen..
 

jmolholm

New Member
Jeg havde mega store forventninger til S6'ern men som

JohnDoe sagde:
Jeg tænker at der er intet nyt under solen.
Jeg havde også håbet på lidt mere... jeg havde det på samme måde med HTC.. er jeg blevet mere kræsen på mine gamle dage - måske ;-) men jeg føler ikke pris og mobil følges ad men syntes de bestemt er på rette vej glæder mig til at få den i håneden :)

Lige for at præcisere <a href="http://www.appsandroid.dk/forum/min-profil/62-h%C3%B8y.html" />Høy</a> så der ingen tvivl er - S5 er <strong>IKKE</strong> Vandtæt den er IP67 certificeret dvs. den er vandafvisene ;-)
 

johndoe

New Member
Så tusind gange hellere en OnePlus One. Meget billigere og meget nemmere at roote. Og ja, Lollipop er rigtig lækkert!

The One. Lollipop'd and Swyped
 

Høy

New Member
@jmolholm : ifølge den officielle IP klassificering er IP67 at den kan tåle at ligge i 1 meter vand i en halv time, derfor kalder jeg den vandtæt (hvis du ser videoen så er den også vandtæt :Samsung Galaxy S5 vandtest (water test): http://youtu.be/VkKkYxMy4NY

Samtidig skrives der at det kun er IP68 klassificeret enheder der kan nedsænkes i vandet, så det er lidt selvmodsigende.. Sony sælger også deres produkter (de gamle der kun er IP67 klassificeret som vandtæt), men du har helt ret i at teksten siger vandafvisende. Du kan se her hvordan den officielle skala er :

http://www.appsandroid.dk/nyheder/diverse-android-nyheder/1518-hvad-er-ip-klassifikation.html

Så der står at den kan tåle kraftige vandstråler hvilket er lige med at den kan holde til det tryk der er på 1 meter dybt vand i en halv time.. og derfor kalder jeg den vandtæt.. Men jeg kan samtidig fint følge dig i at det måske ikke er helt korrekt :)
 

kelddaug

New Member
S6 er en fed tlf, jeg ville ikke give 1000kr mere for en Edge.
John Doe, jeg synes One+1 er en bilka tlf, jeg fik den sidste sommer ,da de kom ud, det eneste som er tiltalende på dem, er prisen. Min blev hurtigt solgt igen, synes ikke den var noget specielt.
 

klintoe

New Member
Edge har et super fedt design og faldt også pladask for den.. Men må indrømme, efter at have testet den nogle gange, så blev jeg ret irriteret over den buede skærm!
Synes jeg "manglede" noget skærm og uden for reflekterede den alt for meget....

Så det blev den helt almindelige, men også mega lækre S6.. Et styk toptunet mobil :)
 

Høy

New Member
Jeg synes også at S6 Edge er super lækker, men som man kan se i videoen herunder så er den buede skærm ikke ideel til f.eks film osv.
https://www.youtube.com/watch?v=0DkkAGHFhTo
 
Top