Podcast

jmolholm

New Member
Hej

Når i hører podcast.. hvad hører i så?.
Jeg spørger fordi jeg efterhånden er så træt af normal radio.. selv følger jeg meget med i Bæltestedet fra Radio 24/syv og eletronista, Harddisken, Finskytterne der desværre kun er i 3 afsnit...

så trænger til noget nyt input :)
 

johndoe

New Member
Jeg lytter rigtig meget til P1 generelt. Og så synes jeg at du skulle prøvet at lytte til Arabiske Stemmer fra dengang Naser Khader var med. Det er både informativ og underholdende. Det er meget meget trist og ærgerligt at han valgte at stoppe for at blive politiker.

Prøv også at lytte til podcasts fra Third Ear: http://thirdear.dk/

Hvordan har du det med engelske podcasts?
 

jmolholm

New Member
Ingen problem med det engelske taler og skriver det flydende... nogle gange bedre end mit danske ttt

den eneste minus der er, er at jeg er hørehæmmet på begge ører men når jeg sidder alene i bilen er det jo mig der bestemmer hvor højt det skal være ;-)
 

buch

New Member
Undskyld jeg blander mig lidt her,men mine sprogevner er ikke så udviklet som jeres. Jeg klarer mig bedst med Københavnsk og Jysk. Hvad betyder podcast ? ():
I slynger tit om jer med specielle ord - ingen bebrejdelse, men blot en konstatering - Var det muligt, at i i parentes skrev ordet på dansk, bare en gang i mellem. Det kan fremme forståelsen temmelig meget. :)
 

jmolholm

New Member
Ingen undskyldning Buch ;-) og ja det vil jeg personligt gerne gøre fremadrettet (hvis jeg husker det altså)

Podcast er en anden måde at høre radio på nå du gider som du gider

<a href="http://da.wikipedia.org/wiki/Podcasting" />WIKI Podcast forklaring</a>

Jeg bruger det når jeg er på de lange køreturer rundt i landet finder et afsnit eller "radio" show jeg tror jeg gider at lytte til downloader det og lytter til det andre gange er jeg i humør til et bestemt genre musik så downloader jeg måske et show hvor de spiller det musik mens de snakker om div kunstnere...

B)
 
Top