Play.google - problemer med Install tasten

stonefox

New Member
"Install tasten" på Google play kan jeg ikke få til at virke længere. Den er blevedt noget kortere af udseendel og hver gang jeg aktivere den, sker der ikke noget. Tidligere fik jeg en oversigt over mine devices og hvilken den skulle installeres på.

Har forsøgt at slette cookies og historik men inget af dette har hjulpet..<div class="attachments"><div class="attachment_title">Attachments:</div><ul><li><a href="https://www.appsandroid.dk/media/2015/02/googlebuttonvirkerikke.jpg">googlebuttonvirkerikke.jpg</a></li></ul></div>
 

Høy

New Member
Skal lige høre om du tilgår web versionen via PC eller via tablet eller mobil? Jeg har nemlig ingen problemer som du kan se på det vedhæftede screenshot..har du prøvet at rydde cache mm og så tjekke igen?
Har ikke selv oplevet dette problem så vi må prøve os lidt fremm...

<div class="attachments"><div class="attachment_title">Attachments:</div><ul><li><a href="https://www.appsandroid.dk/media/2015/02/appsandroid-app.jpg">appsandroid-app.jpg</a></li></ul></div>
 

stonefox

New Member
Der er fra PC og min bærbar.

Jeg har slettet alt i Explorer, Firefox, og Chrome, da det er galt i alt 3 browser.
Har scannet for malware.

Hvis jeg i Play.google.com går ind under "Mine applikationer" så kan jeg godt vælge et program som jeg tidligere har installeret på min telefon, og installere det på min Note 10.1, så det er kun hvis jeg søger efter nye emner, jeg har problemet.
 

Høy

New Member
nu glemte jeg dig, sorry :) jeg har googlet lidt rundt uden at blive klogere, men det plejer at være et eller andet simpelt som man bare overser...oplever du stadig det samme? Har lige prøvet at søge på web Google Play efter et spil fra min bærbar og jeg har ingen problemer...og du har ikke zoomet meget ind? Det kan godt være at hvis du har zoomet ind at den "gemmer" det lidt? zoom skal være på 100% for at være normal.
 
Top