Ny US netbutik med kvalitets tilbehør

bulgarien

New Member
Har du også prøvet at finde noget lækkert tilbehør til din smartphone, men fundet ud af at varerne her i landet for det meste er i billig kvalitet til opskruede priser ?

Min søgen efter kvalitets udstyr til min Android begyndte faktisk, da jeg ville købe mig en ordentlig lædertaske til min helt nye Samsung Galaxy S3 til placering i bæltet. Ebay havde på trods af et stort udvalg af tasker ikke rigtig noget der rykkede kvalitetsmæssigt (de såkaldte lædertasker er altid i kunstigt læder og ser forfærdeligt ud efter kun en månedes brug) og Danmarks største teleudbyder TDC butikken kunne alene tilbyde et originalt Samsung S3 flipcover og nogle universal penalhusagtige tasker i noget tyndt cowboystof, der var syet ganske forfærdeligt. Intet andet, medmindre du var til iPhone, for så manglede der åbenlyst ikke noget på hylderne!

Ikke desto mindre skulle de havde 149 kr for penalhuset, der måske har kostet et par kroner at fremstille. Om jeg fik det foræret ville jeg ikke eje det!

Det mener jeg ikke man kan byde verdens bedste smartphone. Kvalitet skal følges op med kvalitet. Man sætter heller ikke T. Hansen fælge på en Mercedes eller BMW, vel..

Forleden besøgte jeg så det kendte kendte Android forum http://www.androidcentral.com/ og det viste sig, at de <em>for ganske nyligt</em> har oprettet deres egen, temmelig store Android shop, med alverdens kvalitets tilbehør, til næsten alle de Android enheder der findes på markedet pt.

De mest hotte i øjeblikket er nok Samsung S3 og der er udvalget og kvalitet helt i top:
http://www.shopandroid.com/samsung-galaxy-s3-accessories.htm

Jeg har omhyggeligt set shoppen igennem for S3 tilbehør og efter nøje overvejelse har jeg bestilt og købt Seidio ACTIVE Case (med indbygget metalfod) http://www.shopandroid.com/seidio-active-case-with-metal-kickstand/4A54A11823.htm plus bælteclips(ACTIVE Holster)http://www.shopandroid.com/seidio-active-holster/4A24A11680.htm til en SÆTPRIS på kun 45 $ (275 kr)

Derudover har jeg købt en lækker proff. bilholder
(iBOLT ProDock Alumina kit)
http://www.shopandroid.com/ibolt-prodock-alumina/3A78A9715.htm og da den er temmelig genial udtænkt, kan den ovenikøbet bruges til alle fremtidige mobile enheder. Prisen er kun 35 $ (215 kr)

Da jeg ofte er ude i naturen og derved kan risikere at komme ud i nogle fugtige omgivelser som ikke er gavnlig for elektronikken ( Min S2 døde på den konto) har jeg også købt et 100% vandtæt etui http://www.shopandroid.com/overboard-waterproof-case/4A104A7226.htm til 25$ (150 kr.)

Etuiet kan iøvrigt også fåes med en vandtæt phono udgang http://www.shopandroid.com/overboard-waterproof-smart-phone-case/4A104A9628.htm til 30 $ (180 kr.) og for at gøre sættet komplet kan man købe et vandtæt headset http://www.shopandroid.com/overboard-waterproof-headphones/11AA7665.htm til 28 $ (180 kr.)

Og så var det det med lædertasken til placering i bæltet...

Udvalget af tasker er temmeligt stort, men efter at havde læst nogle af de ganske få reviews der endnu er kommet over varerne, fravalgte jeg den som umiddelbart så mest sexet ud ud, iøvrigt var den heller ikke i læder.. http://www.shopandroid.com/rugged-qx-large-horizontal-pouch/4AA10618.htm

- til fordel for denne ægte lædertaske fra Krusell - mere diskret, men i en flot kvalitet http://www.shopandroid.com/krusell-hector-3xl-leather-case/4AA11581.htm Den koster kun 27 $ (166 kr) og det er rigtigt billigt for en ægte lædertaske efter min mening.

Alternativt, - blandt rigtig mange andre smarte og funktionelle tasker er der f.eks denne denne bæltetaske i nylon http://www.shopandroid.com/nite-ize-clip-case-sideways/4AA8451.htm og da 49 andre købere allrede siger god for den til kun 12 $ (73 kr), så den tog jeg såmænd også en af dem...


Tjek selv shoppen ud, og se om du ikke kan finde det du har savnet, men ikke har kunne finde andre steder.

Desværre skal du lægge porto på 37 $ (227 kr) til dit køb, men det burde der være råd til, besparelsen taget i betragtning. Jeg har kun betalt ca. 1000 danske kr. via VISA for ovennævnte varer og krydser fingre for at den ikke ryger ind i den danske told, for så ryger der som bekendt nogle hundrede kroner oveni.. Chancen eller risikoen om man vil, for at det sker, er vel fifty- fifty og det er jo som udgangspunkt jo ganske gode odds

Iøvrigt handler det ikke så meget om at om at spare i dette tilfælde, men langt mere om, at man rent faktisk kan få det store udvalg og den gode kvalitet, som danske butikker åbenlyst ikke har vilje og evner til at tilbyde de kunder, som tillader sig at stille en smule krav...

Omregn selv fra $ til DDK

http://www.valutakurser.dk/?gclid=CJuEo-PvsrECFdDGzAodalkAqQ
 

tnfsdk

New Member
Har selv bestilt en del ting fra USA og min umiddelbare erfaring er, at jo større pakken er, jo større er sandsynligheden for at de snupper den i tolden :p.

Har bestilt 3 ens pakker over forskellige omgange 2 ud af 3 gange blev det snuppet i tolden, den 4 gang jeg bestilte "det samme" kom det med FedEx og røg ikke i tolden.
 

bulgarien

New Member
ShopAndroid sender med UPS som Priority Mail (levering 6-10 dage). Pakker fra de nationale postvæsner skal oftere omkring tolden, synes jeg at fornemme. FedEX og UPS og andre private aktører med hurtig levering er måske fredet mere end andre?

Selv synes jeg, at det er overraskende få gange, at mine mange pakker fra HongHong, Kina og US ender med at få lagt den relativt beskedne told på. Post Danmark gebyr for at fortolde varen og den ekstra ventetid på leveringen er da også det eneste som egentlig hidser mig lidt op - ikke selve toldafgiften.

Men som sagt - det handler ikke om at spare nogle ekstra penge på toldbehandlingen, selvom chancen er tilstede, men om at man kan få det det rigtige udvalg, den rigtige kvalitet til de rigtige priser... B)

<strong>PS Alle links er opdateret med den fulde webadresse,</strong> så nu skulle de alle virke - også på smartphones
 

jmolholm

New Member
Hvis man gerne vil tegne tolden ud bruger jeg altid denne

http://www.toldpriser.dk/toldberegner

Dejligt lille stykke værktøj til os der handler over nettet fra ikke EU lande...
 

ted1957

New Member
Man kan ved handel i USA benytte ShopUSA, så ordner de alt med forsendelse, told & moms. Der er en prisberegner på siden så man kan se hvad prisen bliver, leveret i DK. https://www.shopusa.com/shopusa/denmark

Bugatti i Tyskland laver virkelig lækre kvalitets tasker til mobil & tablet, tjek deres hjemmeside ud. http://www.bugatti-mobilecases.de/
Jeg mener at MyTrendyPhone forhandler deres varer.
 
Top