Netflix de bedste film og serier

peterh

New Member
Faldt over en app på et tidspunkt der kunne vise mere indhold på Netflix end Netflix selv men kan ikke huske hvad den hedder :-(
Hvad gør i andre når i skal finde film og serier? Søger i bare?
 

peterh

New Member
tak for svar.jeg bruger hola: http://www.appsandroid.dk/joomla/guider-og-tips/rad-og-tips/1895-amerikansk-netflix-android.html , men det jeg mangler er mere en søgemaskine til netflix hvis det findes altså :)
 

gsxr

New Member
Måske dette kan hjælpe lidt: http://www.flixfilm.dk/se-det-komplette-udvalg-pa-netflix/

Sendt fra min Nexus 7 med Tapatalk
 

peterh

New Member
[quote="JohnDoe" post=12389]Kan du ikke søge i Netflix appen?[/quote]
jo men det kræver at jeg ved hvad jeg søger efter:) jeg formulerer det nok ikk rigtig. det jeg vil have er alt indholdet og det synes jeg ikke at netflix giver med den nuværende brugerflasde...kan du følge mig?
 

peterh

New Member
[quote="gsxr" post=12456]Måske dette kan hjælpe lidt: http://www.flixfilm.dk/se-det-komplette-udvalg-pa-netflix/

Sendt fra min Nexus 7 med Tapatalk[/quote]
Jo tak det kan jeg da bruge men det er kun det danske netflix og det bruger jeg nærmest aldrig. det var mere en anden form for søgemaskine end den netflix tilbyder jeg tænkte på men jeg har ikke kunne finde noget så jeg må leve med at det er sådan:) tak ihvertfald.
 

peterh

New Member
@johndoe: jamen feks hvis vi tager aktionfilm så viser netlfix kun noiget af udvalget. da ville jeg gerne have at jeg kunne se hele udvalget.-)
 

peterh

New Member
kurt jeg synes bar at film-udvalget er dårligt i HBO Nordic men de er altid hurtige med de nyeste film. har lige tegnet det nye telmore play abonnement og der er hbo nordic med i: http://www.appsandroid.dk/joomla/nyheder/diverse-android-nyheder/2325-telmore-play-spar.html
 
Top