Motorola Xoom

dguleif

New Member
Hej
Håber der er hjælp at hente her.
Jeg kunne ikke vente med at få fat i ovennævnte og købte min i England. Virker upåklageligt; men jeg vil dog gerne hvis
1) jeg kunne få mobilt netværk ind i m"dyret" (er købt uden WI-FI og kører på det trådløse netværk)
2) Kan man få installeret dansk styresystem på den
Mvh
Leif Kjeldsen, dguleif
 

Høy

New Member
hejsa ...du skriver at du har købt den uden WIFI, men du bruger det trådløse netvæerk?? det du mener er vel at du kører WIFI, og at du har købt den uden mobilt netværtk (3G) ikke?..nej, så kan du ikke få mobilt net på den...jeg har ikke så meget forstand på tablets endnu, men hvis du har købt den med eneglsk OS, tror jeg ikke at du kan få dansk på den uden root.
Prøv at tjekke <a href="http://www.appsandroid.dk/joomla/fa-dansk-sprog-pa-din-android-mobil-eller-tablet.html" />denne guide her</a>.
jeg er også ved at lave en liste over de <a href="http://www.appsandroid.dk/joomla/bedste-apps-til-din-android-tablet.html" />bedste apps til Android tablets</a> , hvis du falder over nogen må du gerne tilføje i kommentarerne.
 

tnfsdk

New Member
Nogle gange kan man godt vælge dansk på en engelsk telefon. Det afhænger helt holtent af hvad CSC den er blevet lanceret med.
 

Høy

New Member
Så tænker du under punktet her ikke: http://www.appsandroid.dk/joomla/skal-du-have-dansk-tale-pa-android.html
 

dguleif

New Member
I forlængelse af min tidligere foresåørgsel, kan jeg oplyse, at der et en slot til netip SIM kortet. Der må altså være en mulighed for at få 3G ind.

Jeg har Android 3.2.1 på min XOOM.
Leif
 

Høy

New Member
Hmm...måske du så kan få din forhandler til at aktivere det. Lidt ligesom på de små netbooks...troede faktisk ikke at det var muligt....
 
Top