Lollipop til OnePlus One er nu ude

guldager

New Member
Det er nu et par dage siden at Lollipop udkom til OnePlus One. <a href="https://cyngn.com/blog/cyanogen-os-12-is-the-sweetest" />Her</a> er den officielle post om det.

Til dem der ikke har fået updaten endnu, så er <a href="https://www.youtube.com/watch?v=BkJLoV7g67U" />her den guide</a> som jeg brugte til at opdatere via .zip fil. Det kræver hverken root eller unlocked bootloader at følge denne guide.
https://www.youtube.com/watch?v=BkJLoV7g67U
 

johndoe

New Member
Så har jeg modtaget en opdatering til Lollipop versionen på min OnePlus One. Versionen hedder YNG1TAS17L, og er Lollipop 5.0.2

Nu er det sådan at jeg har en anden recovery installeret på min telefon, nemlig TWRP, det vil sige at jeg ikke umiddelbart kan installere denne opdatering.

Derfor må man ind manuelt og finde opdateringen og installere den i TWRP. Dette gøres på følgende måde:

1: Husk at tryk IGNORE, når du får besked om at du ikke har den originale recovery installeret. Dernæst vil din telefon installere og det trykkes der OK til. Din telefon genstarter men åbner op i TWRP. Så vil der ikke ske mere.

2: Tryk på Install, og herefter skal du navigere frem til den mappe hvori opdateringen ligger. Stien hedder /sdcard/Android/data/com.cyngn.fota/cache/cm-12.0-YNG1TAS17L-bacon-signed.zip

3: Telefonen går nu i gang med at installere opdateringen. Når dette er gjort skal man slette cache/dalvik cache.

4: Genstart til system og lad telefonen gøre sit arbejde med at opdatere apps.
 
Top