Live opdatering af forums

guldager

New Member
Hej.

Jeg ved ikke om det her er muligt, eller jo det er det men ved ikke hvor svært det vil være.

Er det muligt at der kan komme en slags Live opdatering af forums/nyheder/whatever man nu følger, når man er online på siden?
Altså en form for pop-up når nu der er en der har skrevet en kommentar i et nyhedsfeed jeg har abonneret på eller i en forumtråd jeg selv har skrevet i.

Det kunne være mega fedt så man ikke skal enten gå rundt til de forskellige ting hele tiden for at se om der sker noget nyt, eller trykket F5 hele tiden i de forskellige tabs man nu har åbne, eller noget helt tredje jeg ikke lige ved hvad er :p

- Myrton
 

Høy

New Member
Jeg er ved at bygge nyt website (et nyt skin til det her), og jeg har ideen med. Jeg har en her i forum men jeg synes ikke den virker optimalt, men altid fedt med ideer til det nye site. Jeg sætter den lige til i dag, så kan du fortælle mig om det er noget lignende. Grunden til at jeg har fjernet den er faktisk for jeres skyld....
Du ved selvfølgelig at du får notifikationer via mail når der er en der kommenterer et indlæg i forum eller en kommentar du har beskrevet? Ja, det kan du jo ikke undgå at vide.
 

guldager

New Member
Super. Det vil jeg prøve at tjekke ud, og så vende tilbage.

@notifikationer, selvfølgelig ved jeg det, vidste jeg havde glemt at skrive et eller andet :p
 

guldager

New Member
Hej Høy.

Jeg ved ikke om det bare er mig, men HVOR er den der pop-up? kan simpelthen ikke se den. Kan godt være jeg bare er blind :p
 

Høy

New Member
Når du er logget ind og tilgår forum via topmenuen, så hvis du scroller ned af siden så er der en popup ved alle emner der er blevet postet siden du sidst var logget ind. Det er ude på "hovedforum". Den er midt i kategorierne.
 

Høy

New Member
Hvad siger du til det Mads? Kan du bruge den eller er den i vejen? Jeg bruger den selv meget, så jeg vil gerne have et par af brugernes vurdering.
 

dkmik

New Member
Var det store problem med det ikke, at nye bruger af forumet ville få vist alle indlæg som nye og ulæste, hvilket jo hurtigt kan blive en uoverskuelig affære.
 

Høy

New Member
Præcis. Det var derfor at jeg fjernede det i sin tid. Nu har jeg fået lavet en knap nederst på forum hvor man kan trykke "marker alle fora som læst", og så forsvinder de. det er derfor jeg gerne vil høre nogle meninger om det. Hvad er din DKMIK?
 

Høy

New Member
<strong>Klintø skrev:</strong>
<blockquote>"pop up"?? hvor?? Synes ikke jeg får nogle?? :-(</blockquote>
Det er heller ikke en popup i den forstand. Det er en indikator der viser dig hvirhenne og hvor mange indlæg der har været siden du sidst har logget ind. prøv at tilgå hovedforum via topmenuen. Hvis du har læst alle indlæg så ser du ingenting.
 

Høy

New Member
For dem som er i tvivl om hvor de skal kigge henne, så tjek den vedhæftede billede. <img src="http://www.appsandroid.dk/joomla/media/kunena/attachments/legacy/images/Udklip_af_forum.JPG" /></img><div class="attachments"><div class="attachment_title">Attachments:</div><ul><li><a href="https://www.appsandroid.dk/media/2011/05/Udklip_af_forum.JPG">Udklip_af_forum.JPG</a></li></ul></div>
 

madsgluud

New Member
"Hvad siger du til det Mads? Kan du bruge den eller er den i vejen? Jeg bruger den selv meget, så jeg vil gerne have et par af brugernes vurdering"

Der er da ikke nogen på markedet? Eller også misforstår jeg dit spørgsmål ;)
 

agubba

New Member
Jeg syntes den er fin nok, men det der med at man kunne "marker alle fora som læst" var der også før du fjernede den, første gang :)
 

Høy

New Member
Jeg har deaktiveret det igen da jeg har modtaget flere mails om at det er forvirrende?? Hvis i kigger på den blå ikon ude i højre side, den skulle gerne lyse grøn hvis der er nye indlæg.
Jeg regner med at have det nye website færdigt om to måneder. Med det kommer der helt nye muligheder med hensyn til jeres brugerprofil. Det bliver sådan at i får jeres egen postkasse, og jeg laver nogen grupper (det kan i også selv) sådan at det for dem der ønsker det kan blive lidt mere privat eller proffessionelt afhængig af hvad man har lyst til. Forummet er stadigvæk er det samme, men med opretning af grupper kan jeg give jer notifikationer om nye indlæg til dem der ønsker det, så det er bare lige et spørgsmål om tid.
 
Top