kan man knytte en sikkerheds kode til køb med kreditkort?

dodo

New Member
Når man køber apps betaler man jo med de kreditkort oplysninger man har lagt ind i Google Checkout. Men det generer mig, at man bare kan trykke "køb", hvor efter betalingen går automatisk.

Jeg ville gerne have at man skulle taste en personlig kode ind (som en slags godkendelse) inden der kunne foretages et køb. Det kunne også bare være de tre sikkerheds tal bag på kreditkortet. Sådan er det på mine børns Ipods.

Jeg ved godt, at jeg kan sætte sikkerheds kode på selve telefonen. Jeg ved også godt at jeg kan spærre det hele med et sikkerhedsprogram via sms osv.

Men jeg er en klummermikkel (har også ADHD), og det bliver for meget fumleri hvis jeg skal taste en kode ind hver gang skærmen har været slukket.

Har jeg overset en mulighed for at beskytte sin "standardbetalingsmåde" i Google Checkout med en kode? Eller en funktion i Android Market som kan gøre det samme?
 

Høy

New Member
Et rigtig godt spørgsmål som jeg aldrig har tænkt over. Du kan jo vælge at bruge en gmail til Android market hvor du ikke har knyttet en Google checkout til, således at du skal betale med dit kreditkort hver gang.
Jeg ved ikke om der findes en bedre metode, men det må vi finde ud af :)
Du skal altid have et antivirus på din mobil, så kan du låse, slette hele mobilen, sætte en alarm, eller spore den blot ved at sende en sms:
http://www.appsandroid.dk/joomla/wavesecure.html

http://www.appsandroid.dk/joomla/super-security.html

http://www.appsandroid.dk/joomla/norton-security.html

Velkommen til siden ihvertfald.
 

Høy

New Member
Tjek her: http://www.google.com/support/accounts/bin/static.py?page=guide.cs&guide=1056283&topic=1056286
Det er ikke noget jeg har prøvet endnu, men det vil jeg gøre når jeg har tid.
 

Høy

New Member
Her er også en mulighed, nemlig at oprette et kodeord til Android market app`en: https://market.android.com/details?id=com.carrotapp.protectpronew&feature=search_result
 

dodo

New Member
Tak for hurtigt svar! Jeg har skam både antivirus, sporing osv på min mobil.
Jeg prøvede lige at ville købe noget uden at have et kreditkort knyttet til en gmailkonto/google checkout. Market spurgte om kreditkort oplysninger, og ville derefter gemme dem som fast betalingsmåde. Intet køb uden Google Check out!
Jeg vil prøve det lille app-beskyttelses-program du nævner i morgen (senere i dag ;))
 

Høy

New Member
Ja, men det er så der du ikke skal gemme dine oplysninger, sådan at du skal taste dem ind hver gang. Jeg kan ikke huske om der et hak du skal sætte, jeg ved bare at det kan lade sig gøre. Der findes også gratis alternativer som kan låse Android market så du ved det. Jeg bruger ACG til dagligt og det fungerer fint at låse apps med den: http://www.appsandroid.dk/joomla/avg-antivirus-android.html
 
Top