kan i heller ikke bestiller enheder i Play Store mere???

hense

New Member
Jeg har undret mig over jeg ikke længere kan bestille nexus enheder via play butikken fra min mobil længere, er der en grund til det?
 

jmolholm

New Member
<a href="http://www.androidcentral.com/motorola-currently-has-nexus-6-units-stock-which-can-be-ordered-its-website" />ser ud til der er udsolgt</a> ved ikke om det kan være det men i følge androidcentral ser det ud til at der er udsolgt af nexus enheder men at de skulle opdatere deres lager hver onsdag

<a href="http://www.androidauthority.com/google-sells-out-nexus-6-wednesday-564311/" />androidauthority siger det samme</a>

ved ikke om det er der for man ikke kan kkøbe enheder ... kan du forud bestille enheder??
 

buch

New Member
[quote="Hense" post=13228]Jeg har undret mig over jeg ikke længere kan bestille nexus enheder via play butikken fra min mobil længere, er der en grund til det?[/quote]

Ja, der er en grund. Du søger forkert. Play Store er der hvor du henter apps.
Prøv at søge hos Dustin.dk eller bare skriv NEXUS 6 eller 9 i søgefeltet,
Der er flere til salg.
 

jmolholm

New Member
ah det er ikke helt rigtigt Buch.. via appen kan jeg heller ikke få adgang til at købe enheder men går jeg ind via nettet både på mobilen og browseren kan jeg godt finde enheder..

:)
 

hense

New Member
Det er nemlig rigtigt, man havde muligheden til for nyligt, hvor man kunne købe enhederne, via Google play. Der var en kategori der hed: enheder. Den er væk nu. Gad vide hvorfor? Og ligesom dig, kan jeg godt få adgang, hvis jeg bruger en browser, eks fra familiens ipad.
 

jmolholm

New Member
lige pt. er jeg dig svar skyldig Hense ttt men vil da prøve at finde ud af hvorfor de har fjernet muligheden i appen..

men som mine links længere oppe i tråden siger så har det overrasket google at Nexus 6 bliver revet væk så muligvis er det en midlertidig "løsning" at de har fjernet den fra appen af ttt
 

hense

New Member
Tak skal du have. Jeg er faktisk på udkig efter en tablet med en stor skærm, og i den forbindelse ville jeg se hvor store Nexus modellerne var. Men så de kun havde de små skærme. Var derfor jeg så muligheden manglede:)
 

buch

New Member
[quote="Hense" post=13234]Det er nemlig rigtigt, man havde muligheden til for nyligt, hvor man kunne købe enhederne, via Google play. Der var en kategori der hed: enheder. Den er væk nu. Gad vide hvorfor? Og ligesom dig, kan jeg godt få adgang, hvis jeg bruger en browser, eks fra familiens ipad.[/quote]

At fjerne den fra Google play opfatter jeg logisk. Det var en forudbestillings mulighed, men det er jo ikke længere nødvendigt da den kan købes flere steder nu.
Er det ikke godt nok at bruge browseren ?? eller <strong>er det</strong> et helt andet problem ??
 

hense

New Member
Der er intet problem. Men jeg undrede mig over man ikke længere havde muligheden, som man havde før, og har haft længe. Og Jeg betragter det ikke som en forudbestillings mulighed, da muligheden er i browseren stadigvæk. Så logisk ville jeg ikke kalde det.
 

buch

New Member
[quote="Hense" post=13238]Tak skal du have. Jeg er faktisk på udkig efter en tablet med en stor skærm, og i den forbindelse ville jeg se hvor store Nexus modellerne var. Men så de kun havde de små skærme. Var derfor jeg så muligheden manglede:)[/quote]

Hvad er en stor skærm ? spørg ikke af nysgerrighed, men kan måske råde dig da jeg har haft flere versioner. Meget afhængi af hvad du skal bruge den til.
 

hense

New Member
Se film, "tv", læse nyheder, spille lidt spil, og havde umiddelbart tænkt på galaxy tab s 10.5. Det var egentlig mest pga den flotte skærm. Den sidste sidste Android tablet jeg havde var en Asus transformer prime. Og efter et stykke tid var den ubrugeligt langsom. Så det er en vigtig ting for mig. :)
Kom endelig med anbefalinger:)
 

buch

New Member
[quote="Hense" post=13242]Se film, "tv", læse nyheder, spille lidt spil, og havde umiddelbart tænkt på galaxy tab s 10.5. Det var egentlig mest pga den flotte skærm. Den sidste sidste Android tablet jeg havde var en Asus transformer prime. Og efter et stykke tid var den ubrugeligt langsom. Så det er en vigtig ting for mig. :)
Kom endelig med anbefalinger:)[/quote]
Synes du skal gå ind på test linien her på siden øverst oppe.
Som eks. se denne her http://www.appsandroid.dk/joomla/sony-xperia-tablet-z-test.html
Min erfaring er at man <strong>ikke</strong> skal tage en alt for stor skærm. Jeg er gået ned til 9" NEXUS9 fra både 12,2 og 10" Film - TV - spil kan sagtens ses på en 9" og så er den langt mere handy at have med sig rundt og ikke nær så tung at have på skødet når derskal spilles eller læses avis.
Held og lykke med dit forhavende.
Du må meget gerne skrive hvilket valg du tar og hvorfor.
 

Høy

New Member
Jeg bruger pt Xperia z3 tablet Compact og må sige at den virkelig har imponeret mig på mange måder. Skærmen er dog nok lidt for lille til mange :http://www.appsandroid.dk/joomla/produkt-test/sony/2514-sony-xperia-z3-tablet-compact-test.html
 

Høy

New Member
Og hov jo i har da ret hvad angår enheder på Google play.. Det må helt sikkert være som Jmolholm skriver på grund af efterspørgsel.. Buch her i tråden har iøvrigt Nexus 9 så hvis der er noget du vil vide om den kan hun garanteret hjælpe dig.
 

hense

New Member
Dejligt, med så mange input, tak :)

Både nexus'en og z3 tabletter, er jeg nok blevet lidt hooked på, hvilken holder bedst batteriet af de to? Kan man sætte et hukommelses kort i nexus'en? Egentlig tiltaler det mig meget, at man får opdateringer fra Google, så man ikke skal vente. Hvem af producenterne er bedst med opdateringer til deres produkter, både på telefon og især tablet delen?
 

buch

New Member
[quote="Hense" post=13271]Dejligt, med så mange input, tak :)

Både nexus'en og z3 tabletter, er jeg nok blevet lidt hooked på, hvilken holder bedst batteriet af de to? Kan man sætte et hukommelses kort i nexus'en? Egentlig tiltaler det mig meget, at man får opdateringer fra Google, så man ikke skal vente. Hvem af producenterne er bedst med opdateringer til deres produkter, både på telefon og især tablet delen?[/quote]

Jeg kan varmt anbefale dig NEXUS9.<strong> 8,9 Tommer </strong>Der kan IKKE sættes hukommelseskort i. Du skal være opmærksom når/hvis du vælger for den fås i flere varianter. Med 16 og 32 GB og med og uden til simkort. Den er født med sidste Android Lollipop og så er batteritiden længere end <u>jeg </u>er vandt til.
Batteri tiden er efter min mening en defus størrelse og kan være svær at sammenligne med andre, da det drejer sig om hvad man har "smidt" på den af div. software og dernæst hvad man så bruger den til.
Nexus9 er lavet i samarbejde med HTC, hvad jeg ikke synes er noget dårligt valg. Det er kun softwaren der er fra Google og den er ikke overfyldt med alt muligt andet. Her efter 1½ mdr. har jeg fået en mindre opdatering så opdateringen kommer hurtigt.

Sony z3 8" kender jeg ikke, men Høy roser den i høje toner og så skal der nok være noget om det. Her er en test fra Mobilsiden.
http://www.mobilsiden.dk/anmeldelser/sony-xperia-z3-tablet-compact-en-vaks-vandhund-test,lid.32933/

Jeg synes også valget er svært. Spændt på hvad du vælger og hvorfor. Held og lykke
 

frankow

New Member
der er også en <a href="http://www.appsandroid.dk/joomla/produkt-test/sony/2514-sony-xperia-z3-tablet-compact-test.html" />test af Sony xperia z3 tablet compact her</a> og en unboxing af den samme mand.
hov fik ikke link til testen med: http://www.appsandroid.dk/joomla/produkt-test/sony/2514-sony-xperia-z3-tablet-compact-test.html
https://www.youtube.com/watch?v=aa4uYkfJ0o8
 
Top