Køb nexus 5 via Google Play

frankow

New Member
Et mere lille tip er at Google har åbnet for salg i Google play så hvis man vil ha en nexus 5 eller en nexus 7 kan man køb dem direkte fra Google og det er billigere end at købe dem i en fysisk butik regner jeg med :)
 

vaksen

New Member
Og det fede ved det er også, at man kan vælge 32-gb udgaven. Det har vist ikke været muligt herhjemme hidtil?
Jeg er ellers så glad for min Nexus 4, men nu frister 5'eren altså lige pludselig en del alligevel.
 

dk66

New Member
Men sælges de fra USA så husk at du risikerer at skulle betale told og skat. Også af fragt omkostningerne.

Sendt fra min GT-I9505 med Tapatalk
 

ted1957

New Member
[quote="PeterH" post=12133]Nogen der ved hvor meget told og fragt udgør?[/quote]

`` Hvis i skal købe forskellige varer i USA, og ikke vil bøvle med told, moms & fragt kan det gøres via ShopUSA, de står for afregning af dette. De har en prisberegner man kan udfylde for at se hvad det koster. :)
https://www.shopusa.com/shopusa/denmark
 

vaksen

New Member
[quote="dk66" post=12132]Men sælges de fra USA ...[/quote] Men det gør de jo netop ikke, når det er i den danske Play Butik, at man endelig kan købe dem.
 

ted1957

New Member
[quote="FrankoW" post=12192]Hvor meget koster det i det hele?[/quote]
Hej FrankoW, du kan se priserne her på play, vedr. feks Nexus 5 - 16GB ( 32GB ), samt farver, dette er de priser man betaler. Varerne sendes fra Holland.
https://play.google.com/store/devices/details/Nexus_5_16_GB_knaldr%C3%B8d?id=nexus_5_red_16gb&hl=da
 

ted1957

New Member
[quote="GertHansen" post=12198]Lidt offentlige topic, men er der nogen der ved, hvorfor man ikke kan købe Nexus 10 på Google Play?[/quote]
Nexus 10 er måske tæt på at blive afløst af en nyere model, kunne jeg forestille mig, uden at vide det med sikkerhed. For der er også kun 2 forhandlere der har den som lagervare i DK, nemlig CDON.com & Computersalg, så det kunne underbygge den manglende tilstedeværelse. B)
 

ted1957

New Member
[quote="GertHansen" post=12298]Lyder fornuftigt. Men kommer der en ny 10er. Jeg har hørt fra en, der mener at have læst, der ikke kommer en ny![/quote]

Det er godt nok heller ikke nemt at blive klog på, når man læser på nettet er der flere meninger om den sag. Jeg synes det er mærkværdigt at der er så stille, Nexus 7 var / er vel ellers en succes ?

https://www.google.dk/webhp?hl=da&tab=Xw&gws_rd=cr&ei=OnlJU-GOEcWKywOslICYCA#hl=da&q=new+google+nexus+10+2014
 
Top