Java problemer på PC med Windows 7

Høy

New Member
Vores ene computer med Windows 7 bliver ved med at ville have at vi skal installere Java, til trods for at Java er installeret. Når vi så vil installere Java kan det ikke lade sig gøre...jeg kan heller ikke opdatere eller afinstallere Google Chrome browseren på selvsamme PC og nu giver jeg op...må verse et eller andet, ved bare ikken hvad..nogen tips?
 

jmolholm

New Member
Det lyder som om du ikke har aktiveret java i din web browser...

hvis det er chrome du bruger skriver du chrome://plugins i adresse feltet og så finder du java i plugin listen vælger aktiver og husk at krydse Tillad altid af hvis du ikke vil have flere advarsler når du kører java indhold

prøv dem her til at afinstallere chrome jeg har ikke selv haft samme problem hvor jeg har ville slette chrome så jeg har bare fundet noget på nettet til dig ;-)

<a href="http://www.wikihow.com/Uninstall-Google-Chrome" />http://www.wikihow.com/Uninstall-Google-Chrome</a>

<a href="http://www.chromestory.com/2011/11/how-to-remove-google-chrome/" />http://www.chromestory.com/2011/11/how-to-remove-google-chrome/</a>
 

Høy

New Member
tak for svaret og jo java er aktiveret..har prøvet at gøre præcis som der står uden held så nu tror jeg at jeg hopper i bios og sletter det hele og starter forfra...
 

queen

New Member
Høy, jeg sad også den anden dag og brugte en masse tid på at af-/installerer Java, jeg skulle i netbanken.

ja, jeg prøvede alt, (jeg var i Chrome) men jeg havde så lige overset en lille icon oppe i højre hjørne i chrome´s søge felt, jeg skulle bare give en tilladelse, hvilket jeg så gjorde, og alt fortsatte som tidligere, som intet var hændt, havde jeg set mig ordentlig for, så havde jeg ikke behøvet alt det arbejde :) :)
 

jmolholm

New Member
Uh queen ja du har dælme ret... har lige prøvet det...

den skriver "plugins blev blokeret" klik på den og vupti så kan java vises :)
 

queen

New Member
Det var bestemt ikke meningen, det vil du vide når først du "kender" mig !

Det var mere møntet på mig selv, da jeg virkelig følte mig dum, efter at have brugt så meget tid på ingenting, bare fordi jeg ikke så mig ordentlig for. :)
 

jmolholm

New Member
bare rolig :) jeg forstod den godt... :) :)
og nej du skal ikke føle dig dum jeg har siddet utallige gange med et eller andet problem og stirrer mig blind på problemet at jeg slet ikke har kunne se løsningen ))

så det er fedt der altid er hjælp at hente her inde :)
 

Høy

New Member
@jmolholm, lad dig ikke narre.. Det var præcis @uqueens mening at få dig til at føle dig dum :) spøg til side.. Fik en ven til via team viewer at kigge på det og det havde ganske rigtig noget med Google Chrome at gøre. Der var ikke mindre end 16 fejl, og dem havde jeg ikke set en enkelt af o))

Ihvertfald blev Java helt afinstalleret og Chrome blev opdateret og nu skulle det køre.. Og jeg havde heller ikke lagt mærke til den knap Queen hun henviser til. Dejligt at, når man nu er så klog som mig, stadig at kunne lære nyt.. ahem :)
 

jmolholm

New Member
@Høy mener du gammel hund lærer nye kunstner :)

Ja tror også man skal passe på queen her inde :)

16 fejl.. Hvilke fejl var det ja ved godt det en del at skrive men hvordan fandt han dem er bare nysgerrig for vil give min egen bærbare den helt store vinterrengøring
Brugte han programmer til det i så fald hvilke?
Og hvordan fik du afinstalleret chrome via registrerings databasen?
 

Høy

New Member
@Queen: Hahaha jo self :)
@Jmolholm hehe ja præcis :)
Jamen han brugte et program der åbenbart fandt 16 fejl som Norton ikke kunne finde...vender lige tilbage med navnet på programmet....CCleaner hedder det og jeg har brugt det til at defragmentere min harddisk og computeren er blevet betydelig hurtigere...utroligt at et gratis program finder mere end Norton som jeg giver 1000 kroner om året for :)
 
Top