Hvilken app til Android er bedst hvis man skal se amerikansk Netflix

peterh

New Member
har brugt Hola nu i noget tid men sys ik at den virker altid og så en der hedder hideninja men den har ikke det canadiske netflix. Hvad gør i andre?
 

jmolholm

New Member
Jeg ser Netflix den "lovlige måde" så jeg ved ikke hvordan man kan se usa versionen.. men mener jeg har læst de lukker for alle ikke-amerikanske kreditkort sådan at det kun er Amerikanere der kan se amerikansk netflix..

Jeg vil lige prøve at finde en kilde...

<a href="http://www.lydogbillede.dk/nyheter/slut-med-vpn-adgang-til-netflix/" />KILDE LINK</a>

så hvis man bruger kreditkort udstedt andre steder end usa kan du ikke se usa'sk netflix
 

frankow

New Member
det er ikk ulovligt på noen måder at bruge de dersens tjenester. netflix selv har en guide inde på deres hjemmeside hvor de beskrive hvordan man kan gøre o)) men jeg troede os at det var ulovligt.
måske du kan prøve at bruge den han nævner her nederst i artiklen der hedder tunnebear: http://www.appsandroid.dk/joomla/guider-og-tips/rad-og-tips/1895-amerikansk-netflix-android.html

og efter hvad jeg kan læse mig til så var det hele vidst bare en and med at de ville lukke ned for at man kunne se amerikansk netflix i danmark osv: http://www.appsandroid.dk/joomla/nyheder/android-apps-nyheder/2620-slut-med-amerikansk-netflix-i-danmark.html
 

Høy

New Member
Jeg troede også at det var ulovligt da jeg i sin tid skrev den guide som frankoW linker til men det er faktisk ganske lovligt at bruge tjenester som Hola og Tunnelbear (vil lige fastslå at jeg ellers ikke ville have brugt dem i guiden), og der har rigtig nok som @Jmolholm skriver været en masse rygter om at nu skulle det være slut, men det ser ud til at det bare er rygter heldigvis :)

Kan iøvrigt tippe om at det amerikanske netflix nok er det mest kedelige. Det canadiske og UK har også engelske undertekster på alle film og serier, men har åbenbart meget bedre aftaler end det amerikanske.
 

jmolholm

New Member
apropos at omgå netflix'x ban

har i prøvet at bruge <a href="https://unlocator.com/" />Unlocator</a>
hvis i har er det så det "værd" at bruge?

B)

EDIT

hovsa så ikke de link FrankoW har lagt ind...tsk tsk... kan ikke se skoven for bare træer ():
 

johndoe

New Member
Angående unlocator,så er det en fin tjeneste. Jeg brugte dem dengang det var gratis. Nu bruger jeg dem ikke mere, da jeg ikke har netflix længere
 
Top