Hvad skal jeg vælge ???

labh

New Member
Hej. Jeg har et problem! Jeg har ca. 2500- og købe en android mobil for, skal jeg købe en Galaxy S 1 eller den nye LG Optimus Black.. Kom med nogle kommentar så jeg kan få lidt hjælp til og vælge B)
 

agubba

New Member
Hej og velkommen til :) . Jeg syntes du skal vælge Samsung galaxy s, fordi den er hurtigere, har en bedere skærm (min mennig). Den har også Android 2.3, imens Lg optimus black kun har 2.2. De har måske den samme processor og RAM. Men Samsung galaxy køre bare den tand bedere.

Samsung skærm er også meget bedere super amoled vs Lcd (min mening)

Det er selvfølig en smagsag hvad man bedst kan lide men jeg vil tage en samsung galaxy s :) .

Her er link til en vs samligning mellem Specifikationer :) .

Samsung galaxy s: http://www.phonearena.com/phones/Samsung-Galaxy-S_id4522/fullspecs

Lg optimus black: http://www.phonearena.com/phones/LG-Optimus-Black_id5102/fullspecs

Samsung galaxy s vs Optimus black:http://www.mobilpriser.dk/mobiler/sammenlign/?prod_1=&mod_1=5237&prod_2=&mod_2=5406&prod_3=&mod_3=&x=58&y=20

Har du overvejet Htc desire. Den er næsten lige så god, som Galaxy s. Den har bare Htc sense, som ikke er særlig svært at sætte op. Men hvis du gerne vil have Androi 2.3 og kan ikke vænte med at få en nuy mobil, så køb Samsung Galæaxy s :) .
 

labh

New Member
Hmmm. Jeg har studeret en del youtube klip og der er mange ting for og imod, jeg er ikke så bekymret for om det er version 2.2 eller 2.3 men må dog indrømme at Black ser ud til at blive det bedste valg da musik delen er vigtig for mig; og den skulle være en del bedre en Samsungs.. Den er jo også nyere en SGS1. desuden falder designet på Black i min smag.. Kom med nogle flere kommentar, Please....
 

guldager

New Member
Det lyder på mig som om du allerede har bestemt dig for LG'en, personlig synes jeg også den ser bedre ud.

Og det kan godt være Agubba siger at du skal overveje en Desire pga. HTC Sense, den synes jeg personligt du skal holde dig fra, der er simpelthen for lidt intern hukommelse til at du kan have de apps på du vil (alt efter hvor mange apps du bruger).

Og hvis du ikke kan bestemme mig, så har jeg et perfekt billede til dig:<img src="http://dl.dropbox.com/u/1039399/flipCoin.jpg" /></img>
 

Høy

New Member
@Guldager: hehe
Jeg er enig med agubba at HTC Desire er et godt valg , men samtidig også med Guldager angående hukommelse. Desire bliver også opdateret til Gingerbread, men hvis du kan undvære alle de widgets der følger med en HTC, ville Jeg gå efter Samsung Galaxy S 1.
 

labh

New Member
Ja, jeg har bestilt LG Optimus Black, jeg er stadig ikke sikker på om det er det rigtige valg men det vil tiden vise. min sidste android var Hero'en og den var jeg ikke så glad for, jeg gik hurtigt tilbage til min gamle 2G Iphone men den er så træt nu at den MÅ udskiftes og jeg er også træt af IOS..

Uanset hvad må det være bedre end det jeg har haft...

Tak for jeres kommentar.. :)
 

Høy

New Member
Giver du os lige en kommentar når du har fået den ? Jeg vil gerne vide om det var det "rigtige valg" :)
 
Top