Gingerbread installeret

mette

New Member
Hej Alle. Så er der Gingerbread på min Galaxy! :)

Da jeg startede Kies, fik jeg meldingen om ny firmware klar. Fint, gå i gang. Lige startet på sikkerhedskopi, ny melding: Kies har ny opdatering klar. Tænkte at det var part of the game, så jeg sagde OK. Kies opdaterede og lukkede - stilhed....
Nå, start igen. Melding om firmwareklar. Så kører vi igen, og alt lykkedes.

Men er det ikke lidt ufikst af Kies og trænge sig på med en opdatering midt i en firmwareopdatering?

Herfra anbefales at man først opdaterer Kies - det dulmer nerverne. Den nye hedder: 2.0.0.11044_11

Nu glæder jeg mig til at opleve min nye Gingerbread.

<img src="http://www.appsandroid.dk/joomla/media/kunena/attachments/legacy/images/Gingerbread_101252.png" /></img><div class="attachments"><div class="attachment_title">Attachments:</div><ul><li><a href="https://www.appsandroid.dk/media/2011/05/Gingerbread_101252.png">Gingerbread_101252.png</a></li></ul></div>
 

agubba

New Member
Det er da godt for dig :) . Håber din mobil er blevet bedere.er der kommet nye funktioner?Er den blevet hurtigere?
Har selv en desire, så venter på at htc sender opdateringen til desire ;) .
 

Høy

New Member
Hehe. Endelig og congrats :) Jeg glæder mig til at høre hvad du synes om Gingerbread. Især om du kan mærke nogen forskel på batteritid.
 

mette

New Member
Ja jeg kan jo ikke mærke så meget endnu, men jeg har gået mange ting igennem, kalender og ur-indstillinger og det hele er OK. Ingen påmindelser gået tabt. Nu bimler den fordi jeg skal huske noget, inden jeg skal til 60 års fødesledag - midt på dagen - øv.

Det eneste, der skulle bringes i orden, var alle mine Widgets på forsiden. De var væk, men nu er de hjemme igen.
Melder tilbage om et par dage igen. B)
 

Høy

New Member
<strong>Mette skrev:</strong>
<blockquote>Forresten. Snap'n'Go virker heller ikke her...</blockquote>
Jeg tror det er fordi at den er ikke er blevet opdateret endnu...det kommer...tror jeg :)
 

mette

New Member
Med hensyn til strøm: Fuldt opladet lørdag morgen, da jeg installerede Gingerbread.
Ladede først søndag aften, da var den lidt under 50 %. Plejer at lade hver nat. WiFi og GPS er næsten aldtid tændt.

Tirsdag aften var den også lige omkring 50%, så jeg tænkte, at jeg skulle se, om den kunne holde til onsdag aften. Det kunne den ikke. Onsdag kl. 15 havde tlf. slukket sig p.g.a. strømmangel. Det virker som om, der er længere fra 100% til 50% end fra 50% til 0%!

Nå, men det er nu rart, at der nu kun skal lades hver anden nat. Hvis jeg slukkede WiFi og GPS lidt mere, måske hver tredje.

Alt kører ellers som det skal - på nær Snap'n'Go...
Den finder hurtigere det trådløse netværk, og der er ikke symbol for netværk og GPS medmindre det er aktivt. Måske går det i en slags dvaletilstand?
 

Høy

New Member
Tak for info. Så var det ventetiden værd :) Jeg irriterrer mig over at jeg ikke kan tænde for det mobile net på en widget hvis man bruger en Launcher. Batteritiden er måske blevet lidt bedre, jeg har ikke haft så meget tid den sidste uge, så måske det er blevet mere forbedret end jeg lige kan se.
 

mette

New Member
Nu har jeg opdaget et nyt problem. Ved ikke om det relaterer sig til Gingerbread:

SeekDroid virker ikke! Ville lige tjekke i går. Men hjemmesiden står bare og siger. Sending message til Google, please wait...

Lidt søgning på nettet. Seekdroids egen hjælp skrev, at man ikke kan geninstallere SeekDroid fra sikkerhedskopi, men skal hente den igen. Jeg afinstallerede og hentede den igen. I aftes fandt den mig så godt nok derhjemme, men nu er det galt igen! I skrivende stund har den været 10 min. om ikke at finde mig på mit arbejde. Den truer med at logge mig ud p.g.a. inaktivitet...
 

Høy

New Member
Jeg har vidst haft den nede engang før i forbindelse med at vi to skrev en artikel ikke? Jeg prøver at hente den i weekenden og ser om jeg får samme problem som dig.
 

mette

New Member
Jo, du har haft SeekDroid inde.

Nu er der et nyt problem:

DroidStat er blevet opdateret, og første gang, man så åbner den, skal man indtaste sine priser og betingelser på abonnementet. Fint nok. Så regner den det hele ud. Næste dag, ved den ingenting. Åbner den og får igen velkomstskærm med hvad er nyt, og skal indtaste det hele igen. Sådan går det igen og igen. I går tror jeg det var den, der tappede tlf. for strøm på rekordtid, da jeg forsøgte 2 gange at få den til at huske mine indstillinger. Kan også indstille opdateringsintervaller for at spare strøm, men det skal man også gøre hver gang.

På den måde er det nemmere at gå på Telmores hjemmeside for at se sit forbrug.... :-(
 

Høy

New Member
Prøv at afinstaller den og hent den her istedet for: https://market.android.com/details?id=de.ub0r.de.android.callMeterNG
Jeg har lige hentet den, så i morgen ser vi om den gør det samme.
jeg har samme problem med Seekdroid også. Jeg tvivler dog på at problemet er at finde i Gingerbread, men nok snarere på serveren hvor de har deres website. Måske den er overfyldt. jeg beholder lige Seekdroid et par dage også, bare lige for at tjekke om det fortsætter. jeg har ikke kunne finde en metode til at det har virket endnu.
 

Høy

New Member
Der var den sgu. jeg sidder inendfor ved den bærbare, og det har taget højst 3 minutter at finde telefonen via hjemmesiden. Jeg har haft GPS enabled hele tiden, men det virker fint. prøv igen, jeg tænker at det har deres server.
 

mette

New Member
Seekdroid kan godt finde mig i dag.

I går opdagede jeg Ikon for programmet i min programliste, selvom jeg havde trykket på Hide på hjemmesiden. Da jeg rørte ikonet, meldte den " Programmet er ikke installeret på denne telefon"!
I dag er ikonet væk og det hele ser ud til at virke.
 

Høy

New Member
Ok. Det der imponerer mig mest ved den app er at det er den eneste der finder min position præcis hver gang. Jeg har også GPS enabled hele tiden nu, selvom det koster lidt ekstra batteri.
 

mette

New Member
Suk! Seekdroid virker ikke, når jeg er på arbejde. Der er tlf. ikke tilsluttet trådløst netværk. Hvis det er en betingelse, må man da huske at bede tyven om at logge på... :-(

Der er ingen reaktion fra GPS'en når Seekdroid søger. På hjemmesiden står der bare "sending message to Google, please wait"
 

Høy

New Member
Du kan kun bruge den over 3G ja. dette er rigtig ærgeligt, da den sammen med alle de andre (Wavesecure, AVG osv) bliver lidt mindre aktraktiv. Jeg er ikke stødt på en der kunne finde telefonen uden netværk.
 

mette

New Member
Jeg mente altså trådløst netværk - WiFi. Der er jo mobilnetværk på mit arbejde, og de fleste andre steder jeg færdes. Har faktisk aldrig prøvet ikke at kunne få forbindelse... (heldig...?)

Nu gik jeg ind på SeekDroid, og den skriver, at den har fundet mig - på mit arbejde - pænt præcist - for 3 timer siden. Men det er altså 4 timer siden, jeg forsøgte, så den er en time om at finde mig! Og den har fundet mig længe efter, at jeg havde lukket hjemmesiden og givet op. I øvrigt smider den mig jo selv af for inaktivitet efter 10 min.

:-(Det gør din side i det mindste ikke. Sommetider kan jeg møde næste dag og opdage, at jeg stadig er logget ind... ;)
 
Top