Forventninger 2015

jmolholm

New Member
Hej Androidere :)

Så er vi kommet godt ind i det nye år så hvad er jeres forventinger til 2015
Her tænker jeg både softwaremæssig hvad kunne i tænke jer der kom med i nye opdateringer

mobiler hvilke modeller ser i frem til og hvorfor ?

Personligt ser jeg frem til HTC's satsning dette år jeg er selv gammel HTC'er og syntes de virkelig ikke har fået så meget vind sejlene som de fortjener deres M9'er er jeg meget spændt på

Sony glæder jeg mig også rigtig meget til at se mere til

hvad er jeres tanker ? :)
 

Høy

New Member
Jeg ser frem til Sony Xperia Z4, Samsung Galaxy S6 og HTC One M9, samt så tror jeg at 2015 bliver året hvor flere af os får Android på vores TV og derfor også at vi begynder ast surfe mere via TV.
 

jmolholm

New Member
ja har lige læst en artikel om Phillips nye tv som er en android tv hvor de slår på at man ikke behøver at købe en konsol for at spille spil.. Tv'et henter indhold fra google play

Mads Neumann sagde:
"Du skal ikke investere i en spillekonsol eller købe spil for at game på fjernsynets store 65” skærm. Det er en helt anden og sjovere oplevelse, lyder det fra produktspecialist Mads Neumann fra TP Vision", som står bag Philips’ tv.
Så bliver det endnu mere interessant når vi skal ud og se på tv til stuen...Og man slipper for kabel rod da Du kan trådløst slutte gaming controller, mus og tastatur til fjernsynet, så det er nemt at gå til.
 

klintoe

New Member
Jeg venter spændt på 5,5" skærme eller 6"... Synes nemlig allerede min One M8 er for lille, men også alt for glat! ja ja køb cover, nej jeg er ikke til cover, så en mobil der ikke er glat, minimum 5,5" skærm og et godt kamera, så er jeg på :)

Har overvejet Nexus 6, meeeen venter lige og ser tiden an :)
 

jmolholm

New Member
større skærm ttt seriøst.. jeg bøvler en del oppe i vindmøllen med en 4,7" skærm.. men det er nok et spørgsmål om tilvænning

tænkte på er Oppo find 5 eller 7 ikke med "ru" overflade bag på? carbon agtigt...
 

jmolholm

New Member
<a href="http://www.droid-life.com/2014/11/06/droid-turbo-review/" />Droid Turbo</a>

den ser ud til at have en overflade du ønsker Klintø :)
og en god kamera.. godtnok kun en 5,2" skærm...
 

buch

New Member
[quote="Jmolholm" post=13305]større skærm ttt seriøst.. jeg bøvler en del oppe i vindmøllen med en 4,7" skærm.. men det er nok et spørgsmål om tilvænning

tænkte på er Oppo find 5 eller 7 ikke med "ru" overflade bag på? carbon agtigt...[/quote]

Hej Jmolholm. Har du slet ikke en Tablet ? Hvad siger du til en Samsung Galaxy Tab 8,9 LTE??

Læg mærke til ,at den er fra 2012 og udgået af produktion i den størelse.
http://www.version2.dk/artikel/telia-lancerer-89-tommers-samsung-galaxy-tab-med-4g-paa-op-til-80-mbits-44244
 

jmolholm

New Member
@Buch

ja den har jeg også luret lidt på... men jeg må indrømme jeg personligt er lidt nervøs ved at skulle købe samsung... har altid syntes de har været meget fejlbehæftede..
 

buch

New Member
[quote="Jmolholm" post=13356]@Buch

ja den har jeg også luret lidt på... men jeg må indrømme jeg personligt er lidt nervøs ved at skulle købe samsung... har altid syntes de har været meget fejlbehæftede..[/quote]

@Jmolholm, Emnet her hører nok slet ikke til her, men hvor ellers ? ():
Jeg faldt over, at du et sted skrev, <em>jeg bøvler en del oppe i vindmøllen med en 4,7"</em> derfor foreslog jeg Samsung 8,9. Du har ikke læst hele teksten ordentlig, jeg skriver at den er udgået så du kan lurer nok så meget. o))
Hvorfor skriver jeg så om den. Synes det er synd for dig at sidde med en 4,7 oppe hvor vinde blæser om ørene på dig ha ha. og dernæst fordi , at sådan en Samsung 8,9 til sim kort har jeg i overskud og var ret glad for den. :) kunne ikke nærer mig da NEXUS 9 kom på banen. Så nu er mit tilbud til dig at erhverve 8,9 til en yderst forvorabel pris. Kom med et bud, slet ikke et stort og du skal ikke skamme dig over et lille beløb.
Er du i tvivl om min intentioner og ærlighed så tag en snak med Hr. Høj. Du skal på ingen måde være i tvivl om Samsungs kvalitet i dette tilfælde.
 

jmolholm

New Member
okay Buch :) jeg tror på dig.. men mit svar var til Klintø's indlæg om at han gerne ville have større skærm.. når jeg tænker på min DHD'er når den er med oppe at den faktisk er lige på kanten af hvad jeg syntes er rart at have med der op ;-)

Du må ikke misforstå mig Buch jeg sætter pris på din hjælp :)
Men jeg springer over lige nu og mange tak under alle omstændigheder o))

Og til at jeg føler at Samsung er forfulgt af fejl er mere generelt, for dem jeg kender har nok fået "mandags" modellen :)
 

Høy

New Member
@Jmolholm - skulle du på et tidspunkt ændre mening, eller bare vil have en billig tablet, så står jeg 100% inde for Buch (altså hun er til at stole på)...faktisk er det hendes skyld at alle her i familien har en tablet hahaha :) helt seriøst ..Sophia på 3 har Galaxy tab 7.7 (købt af Buch), Marcus på 7 har Nexus 7 (købt af Buch) og Tanja har Galaxy Note 8 (købt af Buch)....men jeg er helt med dig Jmolholm..vi vil have Sony :) (blink blink til Buch)
 

buch

New Member
Helt fint Jmolholm. :) Rolig nu, jeg tar det på ingen måde ilde op . Det var et tilbud <u>til dig</u> som du ikke kunne bruge, så er den ikke længere. :)
 

Høy

New Member
og nu vi taler om Sony så tror jeg at det kommer til at gå ned af bakke..de vil blive ved med at producere smartwatch og mobiler, men ikke så mange som førhen. Jeg tror ikke at det ender med at de sælger det hele.
 

buch

New Member
[quote="Høy" post=13377]@Jmolholm - skulle du på et tidspunkt ændre mening, eller bare vil have en billig tablet, så står jeg 100% inde for Buch (altså hun er til at stole på)...faktisk er det hendes skyld at alle her i familien har en tablet hahaha :) helt seriøst ..Sophia på 3 har Galaxy tab 7.7 (købt af Buch), Marcus på 7 har Nexus 7 (købt af Buch) og Tanja har Galaxy Note 8 (købt af Buch)....men jeg er helt med dig Jmolholm..vi vil have Sony :) (blink blink til Buch)[/quote]

Ja ja, det er altså også slut nu med at skifte ud hele tiden . Jeg er meget glad for min NEXUS 9 8,9" :)
Hvis i Herre skal ud i at investerer i SONY Tablet så må i se at komme ud af starthullerne inden deres lager lukker.
Ha Ha Ha :)
Hvad specielt er der forresten ved en Sony Tablet. ():
 

Høy

New Member
Nu ved jeg slet ikke om Jmolholm er til Sony, det var mere end spøg, men for mit vedkommende spiller design og specs en stor rolle.. Et vandtæt design er næsten et must for mig efterhånden.
 

jmolholm

New Member
Jeg håber stadig at en kompetent firma får lov til at overtage deres mobil linie...

<a href="http://www.appsandroid.dk/forum/min-profil/830-buch.html" />Buch</a>

Og igen mange tak ;-)

til spørgsmålet hvorfor en sony.. jeg syntes bygge kvaliteten på en sony fremfor en samsung er meget bedre.. næsten alle Samsung's S modeller knirker hvis du tager fat i dem og "vrider" dem
HTC og Sony har jeg ikke kunnet gøre det samme...
Og jeg syntes også lige at samsung fylder for meget i deres mobiler.. altså alt for meget ubrugeligt stykker ting man aldrig ville bruge...

når det så er sagt så glæder jeg mig som en lille dreng til jul til at se Samsung S6.. og deres nye Edge jeg har store forventninger til dem.. :)

jeg håber også at HTC har taget sig sammen og brugt ridsefrit glas på deres kamera på bagsiden... det er noget der har irriteret mig grænseløst meget længe :)


<a href="http://www.appsandroid.dk/forum/min-profil/62-h%C3%B8y.html" />Høy</a>

Jo jeg er også Sony mand... har ihvertfald både sony blu-ray, tv, musik anlæg og playstation her hjemme... ;-)
 
Top