Derfor skal du bruge AppBrain

ted1957

New Member
<strong>Derfor skal du bruge AppBrain.com</strong>

Af og til søger man efter en bestemt type App til at hjælpe, det kan feks. være en Kalender App.

Jeg anbefaler at STARTER en søgning på BrainApp, som supplement til PLAY ! Og hvorfor nu det ?

Jo, ved at søge på AppBrain kan man spare en masse tid, man får nemlig langt flere App info - på 1ste klik. Og spare derfor en farlig masse yderligere klik.
Når man sammenligner PLAY & AppBrain ser man straks hvorfor !

Til sammenligning giver PLAY - i 1ste klik, KUN en oversigt over kalender app, og der er stort set ingen App informationerne, ud over stjerner ( anmeldeser )
AppBrain derimod viser i 1ste klik, flere App info, feks. straks 3 eksempler på layout i Appen, og om App er Free eller koster, hvor mange AppBrain point (100 er bedst ) hvor mange der har downloadet denne App, samt Kategorien af App.

Via AppBrain kan man således LYN HURTIGT scrolle og se meget info og udvælge og eventuelt afprøve, måske 3 -4 seriøse App, med et layout / udseende man kan lide, og nogle funktioner man har brug for.
Og samtidig skal det jo gerne være en seriøs App udvikler, der gider vedligeholde & fejlrette og måske videreudvikle Appen. Noget man alt sammen kan læse ud af informationerne om Appen.

Når man har valgt feks. 3 App ud er det selvfølgeligt en god ide at tjekke info, både på AppBrain & PLAY.

På linkene her, ses forskellen tydeligt på PLAY & på AppBrain.com
INFO : PLAY = https://play.google.com/store/search?q=Calendar&c=apps
INFO : AppBrain = http://www.appbrain.com/search?q=Calendar

Yderlige fordele ved at supplere PLAY med <strong>AppBrain.com + AppBrain App</strong>

Når du synkronicerer med AppBrain står dine Mobiler & Tablets på lister, hver for sig under My Apps
Det er således muligt at se en App liste over Mobilen, man kan lave liste over alle App, liste over antal gratis App, liste over antal købte App.
Man kan lave en liste der viser hvornår App er installeret og dato for hvornår App er <strong>af</strong> installeret. Man kan sortere lister, hvor Size sorterer App efter størrelse, Price er en liste over hvilke App der er købt og Name giver alfabetisk liste med start a-z eller z-a.
Apps på AppBrain kan downloades således at du sendes automatisk videre til PLAY for download.
 

Høy

New Member
Enig, Appbrain havde især sin storhedstid da Google Play (da det hed Android market) kun kunne tilgåes via mobilen og Appbrain tilbød som de første at kunne downloade til mobilen direkte via web på PC.....lige indtil at Google selvfølgelig lukkede for det :) De fik det dog hurtigt op at køre igen...ihvertfald også en app jeg kan anbefale og så kan man, nu man er derinde, lige installere og give <a href="http://www.appbrain.com/app/appsandroid-dk/com.conduit.app_4892e96e73934bb5a2434d37455c2717.app" />AppsAndroid.dk app`en</a> en pil opad :)
 

ted1957

New Member
[quote="Høy" post=11431]Enig, Appbrain havde især sin storhedstid da Google Play (da det hed Android market) kun kunne tilgåes via mobilen og Appbrain tilbød som de første at kunne downloade til mobilen direkte via web på PC.....lige indtil at Google selvfølgelig lukkede for det :) De fik det dog hurtigt op at køre igen...ihvertfald også en app jeg kan anbefale og så kan man, nu man er derinde, lige installere og give <a href="http://www.appbrain.com/app/appsandroid-dk/com.conduit.app_4892e96e73934bb5a2434d37455c2717.app" />AppsAndroid.dk app`en</a> en pil opad :)[/quote]

Ja jeg kender og har brugt AppsAndroid.com siden starten.
MEN jeg tror også, at grunden til at de lavede den PLAY KNAP, :blink: så man bliver sendt direkte over i PLAY for download, er at mange mobil brugere IKKE har sat "Flueben" i indstillinger på deres mobiler, så der er tilladelse til download, fra "Ukendte kilder" ( læs = andre App markeder end PLAY )
 
Top