Data i udlandet

munch

New Member
Hej jeg har brug for hjælp så jeg ikke bliver helt blanket af i sommerferien Konen og jeg tager 3 uger til det Græske øhav hvor vi skal sejle rundt mellem de forskellige øer, det vil også sige når vi er ude på åben hav er der vel ingen dækning, så til mit spørgsmål hvad er den billigste men samtidig den bedste løsning for os
1. Vi har abonnement hos Ymobile de tager for 100 MB pr påbegyndt uge 249 kr = 750 kr.
2. http://www.voopii.com/ hvad siger i til det ca 750 kr pr mdr. også for 100 mb.
2. http://www.roammore.com/Shop/Product...d=1355&cur=DKK
som jo ser helt lovende ud pris for 8 timer 400 kr. men det er her jeg også har brug for hjælp, for det vil vel sige jeg hele tiden skal sætte deres simkort i, når jeg vil på nettet.
4. eller skal jeg bare bruge løs, dog med alt synkorsering fra

Hvad er jeg mening, nogle der har prøvet noget af de forskellige muligheder, har virklig brug for hjælp her i denne jungle.

Som info brugte jeg Google navi og lidt forskelligt i 4 dage i Frankrig sidste år pris 1600 kr ikke så smart vel
 

tnfsdk

New Member
Sidste gang jeg var ude og rejse købte jeg et lokalt simkort i det land jeg kom til. Inden jeg ankom kontrollerede jeg hjemmefra hvem der havde den bedste dækning og eller bedste tilbud med henhold til trafik etc.

men SKAL det være en af de der muligheder?
 

tnfsdk

New Member
Men det vil jeg faktisk absolut tro er den billigste løsning. For da jeg var i england købte jeg bare simkort og smed på for 10 pund og havde så vidst nok 1 GB data eller noget i den stil hvilket er rigeligt til lidt surfing etc istedet for at give hotellet 14 pund for tv og internet som jeg alligevel ikke ville kunne bruge på telefonen.
 
Top