Adw launcher Ex Android launcher

agubba

New Member
<font size="5">Adw Launcher Ex</font>
Adw Launcher Ex er en launcher (hjemme skærm) til Android, hvor du kan lægge masser af genveje og widgets ud på start skærmene . Der er op til 7 homescreens.
Adw launcher Ex, er en af de bedste launcher til android, med masser af indstillinger og muligheder for at personliggøre den, som man helst vil have det. Der er 8 docks og masser af themes, som kan give dig flere ikoner og docks. Her er indstillingerne og underindstillingerne, for Adw launcher Ex.
• <font size="4">Edit</font> ( Skærm indstillinger)
• <font size="4">Lock desktop/unlock desktop</font>( Vælge om du vil kunne lægge ting ud på din homescreen, eller ej)

• <font size="4">UI settings </font>
• Icons
• Main dock
• Screen preferences
• Drawer settings
• Hidden dockbar

• <font size="4">General behavior</font>
• Animation and effects
• Gestures
• System preferences.

<font size="4">Brugervenlighed</font>

Adw launcher Ex ser simpel ud i menuen , men man skal nørde en del med appen, for at den bliver perfekt. Så Adw launcher Ex kræver at man gider og sætte sig ind i tingene, men når du først har gjort det, så køre det hele bare perfekt.

<font size="4">Praksis</font>
Adw launcher Ex force closer tit, men den force closer mest når man har slået 3d mode til i app draweren. Den bliver hurtig sløv I grafikken draweren. Den har rigtig mange god funktioner feks. Du kan lave transition, som gør at når du køre hen til en ny side laver den noget specielt, du har valgt den skal lave. Feks. kan du sætte bue ind af når du går videre til næste side.

<font size="4">Konklusion</font>.
Adw launcher Ex er helt klart en af de bedste launcher til Android. Den har masser indstillinger, og theme, som kan give dig flere ikoner, men den force closer tit, og bliver nemt sløv i grafikken. Når alt det er sagt fjor tjener den helt klart at komme med på listen over 100 bedste betalings apps.

Min vurdering 4
pris 17kr
link: http://market.android.com/details?id=org.adwfreak.launcher&feature=search_result
screen shot

Link til Adw launcher`s hjemme side jbthemes.com/anderweb/author/admin/

<img src="http://www.appsandroid.dk/joomla/media/kunena/attachments/legacy/images/device_180x300.jpg" /></img>
(Hjemme skærm)

<img src="http://www.appsandroid.dk/joomla/media/kunena/attachments/legacy/images/device1_180x300-20110316.jpg" /></img><div class="attachments"><div class="attachment_title">Attachments:</div><ul><li><a href="https://www.appsandroid.dk/media/2011/03/device1_180x300.jpg">device1_180x300.jpg</a></li><li><a href="https://www.appsandroid.dk/media/2011/03/device_180x300.jpg">device_180x300.jpg</a></li><li><a href="https://www.appsandroid.dk/media/2011/03/device1_180x300-20110316.jpg">device1_180x300-20110316.jpg</a></li></ul></div>
 

Høy

New Member
Fin og uddybende anmeldelse. Jeg bruger den selv og den kan klart anbefales. Jeg har dog ingen problemer med force close, kun når der er apps der ikke kan arbejde sammen med ADW Launcher EX. Det er oftest de widgets man henter der er skyld i det, så prøv at fjerne de widgets der laver ged i den. Man kan longpresse på widgetten og så se hvad der sker. Hvis ADW force closer, så prøv at fjerne den.
 
Top